Читаю тему про "халявний" бензин і дизпаливо з самого початку. Артема бачив 4 рази. 2 рази говорив з ним по телефону. На мене він справив позитивне враження. Маю пропозицію до адмінів. Розблокуйте його ! Нехай напише (якщо не хватає духу зустрітись) всім своїм покупцям про ситуацію, що склалась ! Може його самого кинули ? Може дійсно 5 травня ті вагони з Білорусі перекинулись ? Тобто форс-мажор. Це звичайно якщо він мужик ! Сам про себе писав ВДВ і т.д. Тоді він буде шукати шляхи виходу з ситуації і поступово гроші поверне. А шукати, ламати, і т.д., не вихід. Можна самому собі купу проблем наробити. А якщо Артем мудак і аферист, то хрін його вже знайдеш. Хіба що випадково.
Параноя це дещо інше, не раджу вживати таких слів по відношенні до адміністрації. Опікуватись сервером і адмініструвати форум це різні речі, тому вважаю, що питання в Ігоря слушне, мені самому цікаво що віідбудеться з інформацією (читай доказами) на форумі в світлі того, що до нас поступали прохання знищити все, пов'язане з темою дешевого бензину.
Орест, я написав адміну ЛТК Роману Веберу шо тут його шукають, якшо захоче то вийде на звязок)) але форум ЛТК лежить не через Донецького точно.
Розвели тут флуд. Попередження, що то афера були? - були! Незважаючи на це, дехто все-таки повівся - то його особисті проблеми, і нема чого тепер плакатися, на форумах. Як сказали, раніше - йдіть плачтеся мєнтам, мо вас пошкодують за невелику оплату:rofl: А ця тема, то один флуд і скавуління.
выскажу мысль и я. участие в покупке не принимал , так как такие схемы часто применялись в конце 80-х . но тогда торговать вагонами на мелком уровне было реально- времена развала славились бардаком и деньги реально валялись под ногами , кто был дальновиднее поднял их и сохранил. но речь не о том. кидать таким образом на 10 штук лично я смысла не вижу - не те деньги , что-бы уехать за бугор , а на Украине найдут ради принципа . это не кидок 1 человека , а группы единомышленников-автолюбителей от бандитов до ментов и депутатов ( в общих чертах). если это действительно те вагоны . то это конкретно форс-мажор . поэтому админы , я согласен с Green , нужно разбанить его , а то обсуждение идет , а он даже ответить не может
Доброго часу доби! Сервер ЛТК не працює, бо померла пам'ять рейд контролера Perc 4e/di для Dell PowerEdge 2850 Server. Пам'ять, яку потрібно: Може бути модель і фірма інша, але обов'язково "DDR2 400 256MB ECC REG 1RX8 PC2-3200 - 333". Тому це просто співпадіння з кидаловом століття. Дайте мені таку пам'ять і буде форум. Може нарешті сьогодні в обід підійде одна планка... Сорі за офтоп
Все ок, раді будемо допомогти. Прошу при нагоді скинути якийсь контакт для спілкування, часто виникають різного роду питання та пропозиції. Та і познайомитись, думаю, не завадить. До всіх: Надалі пропоную викладати сюди новини та деталі справи і не більше, так як багатьом людям потрібна допомога а не наші особисті думки та судження. Наперед дякую.
Щось я в тому глибоко сумніваюсь, і ось підтвердження цьому: останній візит 16.04.12р. Окрім того, наскільки я в курсі, він на ЛТК форумі був забанений до 18.05, то ж вже мав можливість написати що і як
Взагалі проблема системна... появилась людина втерлась в довір'я... поназбирувала грошей і пропала. Таких аферистів є купа. Тільки цей використав нові технології. Судячи по всьому є ще багато людей які в індивідуальному порядку давали йому гроші ... не тільки на тему ремонту, запчастин, бензину.... і навіть не знають про "флуд" на цю тему на форумах. Просто так цього лишати не можна.... бо таких аферистів буде плодитися чим раз більше, а людям довіряти потрібно бо інакше тяжко жити. Якщо нікому не довіряти то це вже дійсно параноя. На довірі базуються фундаментальні речі - відносини між людьми. Але як казав колись советський вождь Брежнев "ми вам довіряєм але ми вас провіряєм". Що робити ... потерпілим треба зібратись до купи і виробити план як повернути власні гроші і створити інформаційну компанію проти цього конкретного афериста і можливих майбутніх. При тому використати нові технології. Типу так http://best-audi.net.ua/forum/index.php?PHPSESSID=e4554f985ff9e7aa4cd9295c82981e9a&topic=3430.0 Обовязково написати купу заяв в міліцію - нехай шукають.... використати телебачення і пресу. Непотерпілим займати чисто українську позицію "моя хата з краю" теж не розумна бо в такій ситуації може оказатись будь хто ї
Якщо він дійсно був на форумі ще 16 числа, то сподіваюся, що історія його ІР-адрес збереглася, і принаймі можна визначити звідки він заходив.
Толку від ІР мало. Він заходив на форум під десятками ІР-адрес, користуючись послугами приблизно 8-10 різних інтернет-провайдерів
ICQ#: 647581253 (Не в сети) Ник: Донецкий Имя: Артём Франчук Дом: Украина Íčęîëŕĺâ Пол: Мужской Владение языками: Русский, Украинский, Английский Интересы: Музыка, Кино и телевидение, Любимые занятия
останні рази він заходив на сайти з Миколаєва (той шо біля Львова), кажуть шо він там в дівчини переховується... думаю тема вже достатньо резонансна шоб її почати перепощувати на інші форуми...
Андрій так сам Донецький напевно і попросив коли в темі почали забагато питань задавати,памятаєш як він кілька разів закривав-відкривав свою тему на ЛТК по електриці
Якщо я пишу то я знаю для чого це пишу,а опікуватись і адмініструватиможе одна людина Орест для мене люди при спілкуванні не поділяються на "адміністрацію" і "прості смертні користувачі" і я говорю так як це виглядає бо звязувати те що впав сервак ЛТК з тим що пропав Донецький смахує на "теорію великого заговору" не вбачаю в мому пості якихось образ в чиюсь сторону і мені прикро бачити що на форумі де маю всі рівні права є каста недоторканних
Sluva не трож нашого адміна). він достатньо адекватний адмін і не зловживає владою на відміну від багатьох інших форумів(той ж бмв клуб). А хто казав що тут демократія))). На то він і адмін що обслуговує цей форум і по суті САЙТ є його приватною власністю.