Бензин Донецького

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Figaro, 22 тра 2012.

1. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Читаю тему про "халявний" бензин і дизпаливо з самого початку.
    Артема бачив 4 рази. 2 рази говорив з ним по телефону.
    На мене він справив позитивне враження.

Маю пропозицію до адмінів. Розблокуйте його ! Нехай напише (якщо не хватає духу зустрітись) всім своїм покупцям про ситуацію, що склалась ! Може його самого кинули ? Може дійсно 5 травня ті вагони з Білорусі перекинулись ? Тобто форс-мажор. Це звичайно якщо він мужик ! Сам про себе писав ВДВ і т.д. Тоді він буде шукати шляхи виходу з ситуації і поступово гроші поверне.
    А шукати, ламати, і т.д., не вихід. Можна самому собі купу проблем наробити.
    А якщо Артем мудак і аферист, то хрін його вже знайдеш. Хіба що випадково.

2. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Нажаль я не маю контакту,думаю Данило САТ мав би мати якісь контакти Вебера

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Параноя це дещо інше, не раджу вживати таких слів по відношенні до адміністрації.
    Опікуватись сервером і адмініструвати форум це різні речі, тому вважаю, що питання в Ігоря слушне, мені самому цікаво що віідбудеться з інформацією (читай доказами) на форумі в світлі того, що до нас поступали прохання знищити все, пов'язане з темою дешевого бензину.

4. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    Орест, я написав адміну ЛТК Роману Веберу шо тут його шукають, якшо захоче то вийде на звязок))
    але форум ЛТК лежить не через Донецького точно.

• Подобається Подобається x 1
  5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Розвели тут флуд.
    Попередження, що то афера були? - були! Незважаючи на це, дехто все-таки повівся - то його особисті проблеми, і нема чого тепер плакатися, на форумах. Як сказали, раніше - йдіть плачтеся мєнтам, мо вас пошкодують за невелику оплату:rofl:

А ця тема, то один флуд і скавуління.:morning1:

6. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    выскажу мысль и я. участие в покупке не принимал , так как такие схемы часто применялись в конце 80-х . но тогда торговать вагонами на мелком уровне было реально- времена развала славились бардаком и деньги реально валялись под ногами , кто был дальновиднее поднял их и сохранил. но речь не о том. кидать таким образом на 10 штук лично я смысла не вижу - не те деньги , что-бы уехать за бугор , а на Украине найдут ради принципа . это не кидок 1 человека , а группы единомышленников-автолюбителей от бандитов до ментов и депутатов ( в общих чертах). если это действительно те вагоны . то это конкретно форс-мажор . поэтому админы , я согласен с Green , нужно разбанить его , а то обсуждение идет , а он даже ответить не может

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Я розблокував на твоє прохання, але повір, у нього є телефони і мейли цих людей.

8. weber

weber Новачок

Honda Civic 4D
    Доброго часу доби!

Сервер ЛТК не працює, бо померла пам'ять рейд контролера Perc 4e/di для Dell PowerEdge 2850 Server. Пам'ять, яку потрібно:
    Може бути модель і фірма інша, але обов'язково "DDR2 400 256MB ECC REG 1RX8 PC2-3200 - 333".
    Тому це просто співпадіння з кидаловом століття. Дайте мені таку пам'ять і буде форум. Може нарешті сьогодні в обід підійде одна планка...

Сорі за офтоп :morning1:

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Все ок, раді будемо допомогти. Прошу при нагоді скинути якийсь контакт для спілкування, часто виникають різного роду питання та пропозиції. Та і познайомитись, думаю, не завадить.

До всіх:

Надалі пропоную викладати сюди новини та деталі справи і не більше, так як багатьом людям потрібна допомога а не наші особисті думки та судження. Наперед дякую.

10. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Щось я в тому глибоко сумніваюсь, і ось підтвердження цьому: останній візит 16.04.12р.
    Окрім того, наскільки я в курсі, він на ЛТК форумі був забанений до 18.05, то ж вже мав можливість написати що і як

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Взагалі проблема системна... появилась людина втерлась в довір'я... поназбирувала грошей і пропала. Таких аферистів є купа. Тільки цей використав нові технології. Судячи по всьому є ще багато людей які в індивідуальному порядку давали йому гроші ... не тільки на тему ремонту, запчастин, бензину.... і навіть не знають про "флуд" на цю тему на форумах. Просто так цього лишати не можна.... бо таких аферистів буде плодитися чим раз більше, а людям довіряти потрібно бо інакше тяжко жити. Якщо нікому не довіряти то це вже дійсно параноя. На довірі базуються фундаментальні речі - відносини між людьми. Але як казав колись советський вождь Брежнев "ми вам довіряєм але ми вас провіряєм".
    Що робити ... потерпілим треба зібратись до купи і виробити план як повернути власні гроші і створити інформаційну компанію проти цього конкретного афериста і можливих майбутніх. При тому використати нові технології. Типу так
    http://best-audi.net.ua/forum/index.php?PHPSESSID=e4554f985ff9e7aa4cd9295c82981e9a&topic=3430.0
    Обовязково написати купу заяв в міліцію - нехай шукають.... використати телебачення і пресу.
    Непотерпілим займати чисто українську позицію "моя хата з краю" теж не розумна бо в такій ситуації може оказатись будь хто

ї

12. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Якщо він дійсно був на форумі ще 16 числа, то сподіваюся, що історія його ІР-адрес збереглася, і принаймі можна визначити звідки він заходив.

13. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    а толку с этого - сейчас подменить его может первоклассник

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Толку від ІР мало. Він заходив на форум під десятками ІР-адрес, користуючись послугами приблизно 8-10 різних інтернет-провайдерів

15. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    ICQ#: 647581253 (Не в сети)

Ник: Донецкий
    Дом: Украина Íčęîëŕĺâ
    Владение языками: Русский, Украинский, Английский
    Интересы: Музыка, Кино и телевидение, Любимые занятия

16. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    останні рази він заходив на сайти з Миколаєва (той шо біля Львова), кажуть шо він там в дівчини переховується... думаю тема вже достатньо резонансна шоб її почати перепощувати на інші форуми...

17. hrdrive

hrdrive Початківець

Peugeot
    а ну з цього місця подетальніше!!! що за люди? для чого вони це вимагали? їм пішли на уступки?

18. Sluva

Sluva Active Member

Андрій так сам Донецький напевно і попросив коли в темі почали забагато питань задавати,памятаєш як він кілька разів закривав-відкривав свою тему на ЛТК по електриці

19. Sluva

Sluva Active Member

Якщо я пишу то я знаю для чого це пишу,а опікуватись і адмініструватиможе одна людина
    Орест для мене люди при спілкуванні не поділяються на "адміністрацію" і "прості смертні користувачі" і я говорю так як це виглядає бо звязувати те що впав сервак ЛТК з тим що пропав Донецький смахує на "теорію великого заговору"
    не вбачаю в мому пості якихось образ в чиюсь сторону і мені прикро бачити що на форумі де маю всі рівні права є каста недоторканних

20. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Sluva не трож нашого адміна). він достатньо адекватний адмін і не зловживає владою на відміну від багатьох інших форумів(той ж бмв клуб). А хто казав що тут демократія))). На то він і адмін що обслуговує цей форум і по суті САЙТ є його приватною власністю.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)