І що з того? Те, що він написав, ще раз доказує, що він нацюцюрник гумовий - так себе ведуть тільки останні бидло і рагулі, а він був таким і залишився. Замість вибачень і віддачі коштів, воно тепер ще й погрожує адвокатом та іншими бідами. Аферист є аферист. Він правду написав: найкращий захист, це напад. Люди хотіли хліба - не отримали, то він цим постом дав їм видовищ. Тепер знову мають про що потолкувати
"Іпать", от він на форумі ЛТК "байки штовхає" - терміново роблю скріни всіх "бензинових" тем і висилаю мейлом сценаристам в Голівуд. Такий закручений сюжет ще потрібно придумати. Одним словом - аферист і поет-казкар "в одном флаконє":shok:
омг донецькому рагулізму немає меж.... та допис нічо не означає, зі своїм адвокатом, який наклеп.. ай все цікавіше і цікавіше збоку споглядати.. неповезло тим вкладникам (доречі і МММ "неждано" ))) розвалився) як то кажуть чого бідний - бо дурний, а чого дурний- бо бідний...
ех люди-люди)), все їм мало і все їм зле) Пишу цей допис без мети когось образити. По перше, всі розуміють, що отримати щось дешевше завжди несе за собою ризик (тому воно ї дешевше). Хочеш телефон як у сусіда, а нема достатньо грошей - береш вживаний і ризикуєш, бо не знаєш як ним користувались, а хочеш ще дешевше - береш в "Пациків" на районі, відповідно ризик ще вищий. Так і в справі з бензином, тому дивно, коли ніби дорослі люди не розуміють що то рискована справа і виносять всі гроші з дому, та ще й зичать. По друге, ще 3 дні тому ВСІ писали і погоджувались типу: "Тьома, відгукнися, поясни що сталось, ми все зрозумієм і щось придумаєм", і от Донецький пише, що і до чого, але того вже мало. Не сумніваюсь коли поверне гроші чи пальне то захочуть виплату за прострочення, а дасть то - моральну компенсацію, і т.д. З тим теж нічого не поробиш. Тому як писав Артем "Людям добро робити - невдячне діло", хоть і є багато винятків, але загалом це так, тільки дивно чому писав і сам так поступив. Ти хоть розумієш, що твої слова купи не тримаються? Всюди вже все затихло, всі розійшлися по домах і запили гроші холодною водою, заяв домовились НЕ писати і пошуки припинити. Всі теми з ним видалили. З таким результатом він міг спокійно працювати у Винниках, і його б наврядче знайшли. Тому якщо ти писав попередній пост при здоровому глузді поясни: Чому він аферист, за те що знову появився? Чому він "нацюцюрник гумовий", за те, що пояснив чому виникла затримка?
А звідки ти таке взяв? Ти хоч читав уважно перший його вчорашній пост? Там була складена КОЛЕКТИВНА заява, ніхто по домівках не розходився, теми адміни сховали і дали доступ тільки тим, хто попався на вудочку даного афериста. А те, що було обіцяно на 5.05, потім 08.05, потім 12.05 і ще купу днів. Телефони міняв як рукавички, годував обіцянками повернути кошти, а "кинув кісточку" лише одній людині, та й то тільки 5-у частину,а потім взагалі зник. До того як зник, міг спокійно зустрітись з людьми і хоча б пояснити що і до чого. Якщо він появився - це не означає, що він не аферист, це може просто означати, що йому завадили виконати його задум і він просто тягне час. Пояснити можна як хочеш - хоч пальне ще не виробили на Марсі, ось коли буде, тоді і всім віддам. Те, як він це зробив вчора - з погрозами тим, хто написав заяву і т.д. ще раз доказує, що він не тільки нацюцюрник, а ще і бидло. Тепер знову всі щасливо очікують наступного тижня, а потім ще щось і так до зими недалеко. П.С. andriy89 - то не про тебе часом Юрко Kym говорив, що саме ти люб'язно дав доступ до свого профілю на даному форумі саме Донецкому, котрий і виписував тут ахінею? А можливо козачок засланий?
Таке взяв зі слів члена тюнінг-клубу, що починав тему по пошуках Донецького і з яким тримаю контакт, тому, що я просив його це вияснити. Так тому і зник, бо хтось його здав, і треба було вияснити хто, перш ніж вертатись і всім пояснювати Саме це і означає, бо Аферист би ніколи не повертався до тих кого ошукав після того як успішно від них сховався. А що йому могло завадити - балачки на Тюнінг форумі? бо тим всі пошуки і закінчились, і то потім теми стерли. Попрошу доказати свої слова - знайди хоть один допис з мого профілю, що мав би "ахінейний" зміст Аргументуй ким і для чого.
Так ти сам доказав - Я ж писав про Донецкого, а не про твій нік А якщо не встиг і потрібно потягнути час? Зник після 21-го. До того ж часу годував всіх обіцянками, не брав телефон, ховався і т.д. тобто поводив себе як "редиска". Але ти (якщо це справді ти) мабуть, намагаєшся всіх переконати, що на наступний тиждень він всім віддасть гроші (і не тільки за бензин, а і те що в багатьох напартачив), знову щось буде активно робити деякий час, а потім збере зі всіх гроші, хто хоче, наприклад, полетіти на туристичному човнику в космос і знову пропаде, бо хтось "заклав" інопланетянам, вони його викрали і "питалі, но он ім нічєво нє сказал". А так як дехто напише скрагу і заяву в ООН чи ще кудись, то він їм кошти не поверне, бо вони по-хамськи з ним повелись. Дану словесну перепалку зі своєї сторони вважаю закритою. Люди самі читають та роблять з того висновки хто він і який в нього рівень довіри, бо кредит він вже вичерпав повністю. ІМХО П.С. Я не доказував теорему, що ти це він, я лише висловив припущення, що деколи він виписує з твого профілю. Особисто для мене в деяких твоїх постах є багато чого схожого по стилістиці з його писаниною (і справа не тільки в його хамовитому стилі). Якщо це не так, то я принесу свої вибачення, якщо буде за що
В Харкові на кожному перехресті продають російський бензин по цінах 10,30 - 10,50грн/л 95го. Я останній місяць ллю саме його, бо багато накатую. То коли з"явилася тема Донецького для мене небуло нічого дивного, та я розумію що перевозка через кордон має великий ризик. Я дивлюся на вашу ситуацію зі сторони і розумію що кожен з Вас міг стати заручником данної ситуації. Донецькому могли вставити палки в колеса бо хтось забажав заробити нічого не роблячі, Ви -потерпілі звісно хочете повернути свої кошти чи отримати бажане "дешеве" пальне то саме Вам хочу порекомендувати: зачекати саме стільки скільки просить шановний Донецький а якщо людина не буде адекватно реагувати на Ваші прохання пояснити ситуацію то збирайтесь і пишіть заяву в прокуратуру (стаття про шахрайство передбачає конфіскацію майна і адвокат мав би пояснити це, а блокнон слугуватиме доказом отримання коштів: 35тис + моральне відшкодування). А Вам шановний Донецький рекомендую пояснити людям чому виникла така ситуація(принаймі тим людям яких ви не вважаєте "крисами"), грубість і хамство ще ніколи мирно не вирішувало конфлікт. Я пам"ятаю колись була тема про якогось "Іванова Івана Івановича" який брав гроші у людей за рідкісні запчастини і годував завтраками (років два назад) то тут і на інших форумах було викладено його фото і паспортні данні, і якщо мені не зраджує пам"ять то його знайшли навіть в польщі після зникнення в Україні. Шановний Донецький я бажаю Вам розібратися з "наклепом" на Вас, а шановним потерпілим терпіння та отримати своє!!!
andriy89 - памошничьок донецкого нашовся, тут всі давно поняли хто такий донецкий а ти байки всім віша мол все чудесно все буде хорошйо , ржу німагу :rofl::rofl::rofl: dima1405 - почитай тюнін клуб тему початок афери, пару тем які закрили через хамство донецкого і його явного рагулізму, додай новий пост і в суммі вийде шо донецкому треба добряче копняками надавати шоб поняв хто він чи шо воно таке людина яка має честь ніколи небуде ховатись, якщо стались форс мажорні обставини, а зустрінеться з людьми і пояснить причину і попросить ввійти в положення і почекати на повернення коштів, мало того ніколи небуде комусь погрожувати і обіцянками кормити донецкий повний порожняк надіюсь від отримає те на що заслуговує як і його памошнічки які так доказують шо він людина честі і нікуда не пропадав просто почки в санаторії лікував які йому менти відбили коли на нього накатали заяву на донецкий бензін
Тему на ЛТК таки дійсно видалили бо вона перетворилась у флудилку,ніхто нічого нікуди не ховав бо зараз 21 століття і всі мають телефони,так що якщо зявляється якась інфа то вона йде по ЖСМ звязку....Р.С. По темі колективної заяви,незнаю з чого Артем взяв,можливо з того що колись всі на початках грозились написати,але у нас як завжди поговорим-поговорим і забудемо...наразі всі грозні тільки по клавішам стукати....
артем чи борис чи ще як тебе насправді звати привіт і бувай .... Що запахло паленим.... раз ти на форум виліз і думаєш збити темп у тих хто тебе шукає. Тобі ще повезло що ніхто серйозний не купився на твою аферу бо вже давно б знайшли. Та й афера примітивна - шифрується зразу... нічого по людськи зробити не можеш..)))))))). Ти надивився на МММи і розраховував на той самий ефект що і мавроді.... що завжди найдеться хтось ласий на дурничку... але бракує тобі фантазії. А тепер ти попав бо сума виросте як мінімум в двоє троє... з тебе будуть всі тягнути і кредитори і поліцаї (або бандити) і прокурори і судді і взагалі всі хто не лінь.... я навіть не здивуюсь як тобі хтось завтра виставить рахунок на 100 тис чогось ...))))) і не докажеш що це брехня.... ти це чесно заслужив і можеш не обіжатись на це все.
+100, а за таку дику поведінку і хамство копняків мало, так грозиться всіх побити такий крутий чувак всьо схвачено, коли я питав на рахунок органів то відповідь була всьо схвачено всьо легально навіть папери на перевозку дам, то який нах.. форс мажор. Дуже захотілось зустрітись з тим крутеликом особисто затаїлась в мене образа ібо я галичанин. Маю надію товаріщ москаль донецький шо ти це прочитаєш тож в тебе +1 ворог появився. А земля кругла обовязково зустрінемся.
Маю надію товаріщ москаль донецький шо ти це прочитаєш тож в тебе +1 ворог появився.[/quote] я взагалі донецького не бачив не спілкувався ніколи і гроші на бензин не давав. Але мені вистачило його перших пару постів у моїй темі( ще тільки коли він появився в нас на форумі ) щоб зрозуміти що він гівнюк. Тому я особисто підтримую всіх хто постраждав від його афер і впевнений що йому це так просто не мине...
Лол, , невже ти дійсно думаєш, що я це Артем, чи він пише з мого профілю)), ти ж мене в живу бачив і мою машину оглядав, коли там проблема з двигуном була. Але то таке, буває, на тюнінг клубі коли починали тему про Артема, всіх хто писав щось інше крім того, що він гівнюк автоматично вважали клонами Донецького. Дивно те, що ти все ще думаєш, що одним постом можна , причому написавши цей пост НЕ на тому форумі де його шукають. Відносно того, що у нього все затримується, нічого дивного, оскільки в Артема дійсно вся робота часто затягується, причому не тільки у нього, за час роботи з своїм авто ще НІХТО вчасно мені нічого не зробив (може в когось і по іншому). А його поведінка - тут вже нічого не зробиш, так він вихований і зараз не думаю, що його вдасться змінити.
пару разів по хребті і копняка в дупу швидко до тями приведуть а то розігнав тут донецкий порожняковий бензін
Може так ...може ні, а може часом і він. Правда напевно десь по середині... .... стиль писанини трудно змінити...))))))) Але це і не дуже важливо. Нехай читає що про нього думають. Хоча людям такого складу ума до лямпочки що про нього думають.. він точно всіх кого кинув рахує лохами і його кредитори теж це розуміють і через те думаю доведуть справу до кінця уже з принципу, а не за гроші.