pavlok ти хочеш стати власником авто? А право на власність дає папер, в даному випадку пластиковий тех паспорт, а в ньому записаний інший дядько - то хто власник? Доручення це папірець за яким ти маєш право їздити, в даному випадку лише їздити, тому неварто. "Дешева рибка та дорога юшка" P.S. доречі десь є "інститут" який повністю законно набиває номерні знаки, і в даі тоді немає клопоту, чи його трішки менше, а от цін нескажу, бо вже не пам"ятаю.
не можна отримати генералку на таке авто. лише доручення на право керування. Автор, ты ніяким боком не докажеш що машина твоя, і нічого знею не зможеш зробити, навіть набити номера (точніше зареєструвати те що набив). ти зможеш це авто ЛИШЕ КЕРУВАТИ!!!
Звісно, що хочеться взяти машину по-дешевше, але прислухайся що тобі - кажуть "НЕ БЕРИ". П/С. У мене брат з Луцька купив 3 роки тому Опель. Потім продали, а новий власник захотів зразу зняти з обліку.Приїхали, а вона "дубль". Заплатили в МРЕО, щоб тихенько звідти с.батися, і поставили біля сараю на "курятник". Роби висновок сам.
Якщо в неї оформленні українські документи Б/Н то нічого страшного. Є варіанти що після аварій і відповідно ремонту знімають кузовний номер з техпаспорта. То була проблема власника що це робив. Серед грузових машин таких ситуацій купа. Правда може на сьогодні щось помінялось в законодавстві... підїдь в МРЕО і проконсольтуйся, а так один техпаспорт преоформлять на другий без проблем.
якщо поможе то і я тобі скажу - НЕ БЕРИ!!! Всі аргументи вже написані, знов же, якщо допоможе тобі не зробити дурницю - я можу їх (аргументи) ще раз запостити. Удачі.
За такі гроші що ти планував відати за те "леве ауді" ти можеш придбати собі достить пристойний автомобіль!!! Придивись до VW, будеш нашим одноклубником!!! ))) Хто шукає той завжди знаходить!!!!!!
А все ж таки справді краще Б-4, Ти уявляєш скільки ти бабла зекономиш!? По-перше не попадеш в бабло По-друге, менша ймовірність що Б-4 скомуніздять по-треттє Б-4, набагато дешевший в обслуговуванні!