ти нуль один часом не пропустив?:shok::shok: то в такому випадку під час кожної заправки і масло зразу тре докупляти) в мене зараз на середині рівень, доливати поки не хочу.. але виникло попутнє запитання: якщо в систему йде 3,8л масла-то скільки в об"ємі для прикладу від верхньої позначки до нижньої
Звідки така інфа? У мене коли двигун брав масло, то щоб долити від нижньої поділки до половини(до норми) до 100 грам вистачало.
Uploaded with ImageShack.us Як бачим з самого нижнього рівня до заштрихованого до 0,5, а якщо брати весь діапазон то буде майже 1 літр. Та й на основі власного досвіду 0.8-1 літр.
Олег, та при тобі навіть на Боші Олег сказав шо все гуд з конячкою... просто от натрапив на таку біду, яка мене з толку збила http://vwts.ru/forum/pda/index.php/t13609-50.html тому і боюсь шоб часом не почався такий вот описаний жор масла і цікаво чи взагалі то написане реальне - чи там моторчики вже загнані
підготовка до дицків зими давно нічого тут не писав, та й особливо сам ніц не робив. довго мозолили мені очі старі легкосплавні диски, кожен з яких мав бордюрну хворобу та й виглядали вони на двієчку... віддати за дешево неохота було, а кататись на таких ніразу не хтів) зібрався нарешті з силами та й взявся за них. мали вони отакий вигляд, якщо хто памятає почитавши хто і як з таким бавився і підрахувавши свій скромний бюджет, потопав на Перфецького, купив 2 банки грунтовки і вйо за наждаком.. чистив усьо вручну, мозолі один за одним вискакували так вони виглядали пошкурені.. далі 4 рази погрунтував і стали вони вже на шось схожі далі остаточно відчистивши нульовкою дав знайомому дядькові, шоб з пульвізатора задув. а він в свою чергу ще й три рази лаком покрив.. сьогодні забрав, хочу ще відполірувати згодом-наразі отак виглядають.. не скажу що прям як з магазину, але результатом задоволений.. кому цікаво-вийшло за все майже 300 гривень
Ні зеленого нема, а от в простих рифльованих фарах багато. А яя прїдешся в ночі, то ще й побачиш які вони "сприятливі" для зустрічного транспорту.
чув що це круто таку херню на ВАЗах ставити... тоді рівень чоткості водія зростає вдвічі ! Доречі, а є справжній заводський ксенон на Golf 4? Тобто Гольфи 4 з ксеноном "ab Werk"
воу-воу, палэхчэ на вази давно ставлять бумерівську оптику (на шротах валом, стає один в один), ну а на копи (де фари більші) купують прозоре скло і теж тулять лінзу. тому не треба вже аж так... всім бобра п.с. Джума, найс диски получились. Скільки покраска получилась і чим дули ?