хм... як на ваз - доволі непогано виглядає, якщо б не ті Hello.. на DODGE CHARGER подібно.... якщо очі закрити ))) А що то за Хелло ?? Це типу в"їжджаєш в туман, зупиняєшся,виходиш з машини, знімаєш ті чохли і їдеш далі.... виїжджаєш з туману - зупиняєшся, виходиш і надіваєш знову ? Ще б саталітарну антену на дах поставили... ото було б )) Доречі, колодки, напевно, BREMBO, чи скоріше BREMBA... аля ABIBAS i RUMA ) А шухляда для сємєчок є ? )
аткудива ти шутнік такой взялсо ? : насправді, не бачу нічого поганого в тому, щоб закривати кришками туманки. використовуєш ти їх декілька разів в рік, тому не складно відкрити їх коли сідаєш в машину і закрити, коли закінчив поїздку.
Откуда, откуда... из Голливуда ) Надобраніч P.S.: якщо жити в горах, то тоді буває їдеш - сонце.. через пару хвилин попадаєш в долину туману, в"їжджаєш як в хмару.. і за пару хвилин виїжджаєш..
задували з пульвіка автомобільною фарбою, була зайва просто) можливо знайдеться хтось,що скаже "мол порошковою треба", але виходив зі своїх фінансів і не хотів чогось ахті, просто вернути норм вигляд. все обійшлось 2 банками грунтовки і літрою лаку
ага, і сині діодики в дзеркала чи двірники, і все це лише для таких як ти поціновувачів прекрасного))) взагалі тема створена для того, щоб описувати зміни, які були зроблені чи запитувати одноклубників по цікавій для мене темі щодо тих чи інших проблем з машиною. в першому пості вказано, з чим мені машина дісталась, а про правильність встановлення ксенону чи полірування скла є багато різної інфи в неті, тому розводити "дємагогію" саме тут вважаю недоцільним, оскільки увагу на тому жодного разу не акцентував. якщо є якісь побажання чи можливо хочеш допомогти вдосконалити щось, буду щиро вдячний.. навідміну від тебе є багато одноклюбників, що бачили фари вживу і думаю при необхідності(а планую заміну оптики) любязно поділились би досвідом... от Чортопхай на минулому з"їзді думав прихлопне мене, коли під"їжджав до неї а поки є інші цікаві штуки, які потребують затрат(на кшталт капіталки мотора, з якою нещодавно зіткнувся чи вибором зимової гуми). вважай що ти правий і надіюсь питання закрили
Не думай, що зі зла... Просто уяви собі на хвильку, що назустріч Тобі на дорозі може їхати людина з поганим зором або навіть в окулярах. Ти знаєш, що діоптрії роблять з таким пучком світла? Перетворюють його мало не на лазер. Просто ми не думаємо про це, доки самі не відчуємо, що таке окуляри... Інколи після такого прожектора просто по очах - неможливо їхати далі - просто не бачиш дороги. Треба з"їхати, закрити очі на хвильку, а тільки потім їхати далі. А якщо таких прожекторів - кожен третій?
докрутились справа така вот. вирішив замінити антифриз на зиму, зашарив все як в мануалі і проїхавши з кілометр зупинився попити кави. допивши побачив величезну калюжу під машиною. Довго вгадуючи в чому справа побачив що машина кипить а вентилятор не включається. Вердикт мегакрутий-пішли гайту 2 вентилятора. порившись в неті надибав польські замінники: вентилятор радіатора приблизно 600грн, вентилятор кондюка 1700 грн. питання: 1)варто брати нові чи можна задовольнтись б\у? 2)на великому вентиляторі(розібравши їх обох) згоріла пластмаска, що тримає щітки. на меншому все гуд крім згорівшого ротора:shok: чи можна обмотати десь поновому ротор на другому і чи взагалі реально знайти ппластмаски до першого від старого б\у??? бо суми якісь космічні якнамене то перший зі згорівшим ротором а тут заплавлена біла пластмаска
А навіщо міняти антифриз на старій помпі, тепер чекай "пріколи" від помпи... По вентиляторах, глянь на екзісті якийсь замінник, минулого року знайомому міняли, то основний там вийшов 350грн, ще крутить.
Давай VIN кузова, завтра гляну. Б\у - лотерея, дешеві замінники - працюють як правило 3-5 років, а буває і більше.
робив капіталку недавно і залили мені фігню якусь прозору(аля розбавлений до немогу антифриз), то і вирішив злити то і нормальним заправив. а які можуть бути проблеми з помпою?? дякую небайдужим, сьогодні купив 2 б\у в Володі на Зеленій за 680. на екзісті був нині, зустрів kyma(який мене зрештою і переконав до бу оригінал), то там найдешевший основний пятсот з копійками виходить ну і далі в порядку зростання цін
двірники вслід за вентиляторами перестали працювати двірники(файне відчуття вертатись додому в дощ, хтів вже собі таку штуку організувати http://www.youtube.com/watch?v=LbA8CCtEd_w), думав що скоро стану постійним клієнтом на шротах думав накрився моторчик, та знявши перегородку моторного відсіку троха прифігів через ту ж перегородку, яка була поламана в декількох місцях, а денеде і взагалі бракувало окремих частинок(які потім гарно виліпив з епоксидки) постійно затікала вода, всяке листя і інша біда, відповідно закисла(причом намертво що єлі вибив) одна направляюча почистивши все гарно і змастивши, двірники почали працювати ще краще, аніж в бундесі,коли з конвеєра сходили ну і потім перемалював перегородку, більш-менш гарно вийшло
та я аж сам впів:shok: то ніби він в болоті стояв років з 10 по самі шибки) стіки гімна різного звідти дістав, шо можна було гектар поля удобрити