Та класно вийшло. Я в себе в першій теж поздирав софт тач і натер пластмаску. Агонь, нічо не треба малювати.
нарешті прикупив собі такі причандалля з заниженням -40 почав з заду, виявились +- однакові за розміром, а від передніх офігів але поставив на машину і виглядає ніби норм... для порівняння до і після
Скоро ти знайшов то що шукав, шикарно получилось, думав -40 буде нижче, а так як зараз все як по фен-шую. Вітаю з вдалою покупкою !!! Якщо не секрет скільки обійшлись, і яка фірма (підозра на H&R).
виглядає чарівно ) і думаю в парі з цими катками стало комфортніше і авто цільніще та керованіше ...чи не так ?
Себастiан, ти маеш шарити як воно кататись, але чогось мега я не вiдчуваю-стала трохи жорсткiша,, зате керованicть афiгезна! Чесно кажучи вводив номерок з пружин I Google викидав тiки H&R, хоча 100% стверджувати не буду. Прайс 700 грн, б.у в афiгезному станi Головне що менi подобаеться,
Ну фіг його знає... в мене крім пружин, ще й аморти стоять HR.. може щось дефектне тоді... Треба порівнювати... А виглядає набагато краще, ніж було до того! P.S.: номерки там на передніх і задніх різні повинні бути
куроч, купив таку штуку для зняття шарової,зачьотний і безгєморний апарат якщо комусь знадобиться, в двох словах про процедуру викручуєм гайку(1) і запихаємо зйомник в місце, позначене (2). пару різких ударів і вуаля все стає як на картинці. далі викручуєм три болта(3) і процедура в зворотньому порядку
в середу міняв в себе нижній ричаг, 5 год. потратив )) вилив пів банки ВД і довго думав про такий апарат )) другий нижній ричаг так і не зміг зняти (( Скажу з власного досвіду, якщо не маючи потрібного сйомніка, з шаровими краще не зв"язуватись.
Мене зараз інше цікавить, на другій фото видно шарова прикручена до ричага трьома болтами, так от я хочу зняти ричаг не вибиваючи палець шарової, а саме відкрутити ці болти потім болти сайлентблоків і зняти цілий ричаг. Таке пройде?
то в теорії так )) на підйомнику то може і так (і то тільки нижній передній можна, а нижній задній вдарити не помучиться, там супорт, шланг і тд. мішає) я з ями міняв там не дуже то і зручно вдарити. Дивився відео як міняють цей ричаг на Ауді а6, тривалість відео 5 хв. неповних, а в мене 5 год. пішло ). Куплю собі сйомник однозначно, бо другу сторону треба буде ше міняти.
думаю що неа, оскільки дуже вже близько шарова до захисту гальмівних дисків знаходиться, і відповідно в сторону диска її не попхаєш(а вона в ричаг десь на 1-2 сантиметра входить) от там видно більш менш точну відстань. мануал пише що треба знімати шарову шоб скинути ричаг(вкурсі шо часто пишуть шоб чуть не пів машини розбирати тре замінюючи антифриз), та й повір шо там нестіки геморою, аби шось мудрувати. я думаю шо не вилізе