Білий mk4 від djuma

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем djuma, 17 кві 2013.

1. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Машинку бачив в продажі. І так розумію що задля цікавої ціни для клієнта всі "ніштяки" знімаються.

2. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    Та, бо на зимових 14" вона хіба грейдером працювати зможе)))) вже весною знову опускатиму. Ти далі занижений?

3. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    Неа, не в тому справа. Для зими занизька(( а на продаж поставив для цікавості, мож хтось запропонує щось цікаве. Продавати ще конче не спішу, зробив тіки все) ну а ціни на тазіки сам бачив які, тому фіг хто оцінить ті дицки з пружинами з таким курсом

4. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Я не буду стандартні ставити, на другий рік, планую купити стойки б/в і зібрати, ще один комплект стандарної підвіски і сам перекидати буду (зад на домкраті міняється, а перед взборі ставити). Подивлюсь як буде зимою, то перша зима ))

5. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    з Новим роком. буду вдячний за допомогу, як хто підкаже вирішення проблеми. в один прекрасний момент заклинило мені задній двірник, і тепер він працює без перестанку. в інтеренеті знайшов причину(можливу)-реле склоочистника 4B0955531A. справді, розібравши, побачив спалену пластину на котушці номер2(рис2). очистивши від нагару, відпаяв її і поміняв з місцями з пластиною(рис3) котушки номер1(рис2), оскільки подушечки контакту добряче згоріли. на радощах, що великий радіомеханік побіг до авто-але двірник далі живе своїм життям. отже, питання:
    1) за що відповідає котушка1?
    2) що ще може служити причиною?
    IMG_0465.JPG IMG_0466.JPG IMG_0469.JPG

6. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Може дві швидкості склоочисника?
    Або передній / задній склоочисник.
    Сам перемикач склоочисника, провода в кришці багажника?

7. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99

8. RaZoR

провода не в самій кришці, а між кришкою і кузовом [​IMG]

9. RaZoR

може бути і насос омивача.

10. baksius

baksius Місцевий

Приходь 21 в "Хатинку 2017", там будуть всі Гуру клубу, хтось тай допоможе обов'язково.
    А якщо не допоможуть то зразу зможеш залити кабіну і забутись про проблему :))).

• Подобається Подобається x 1
  11. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    вже би здалось, ато шось зовсім від рук відбився:))) та до 21 треба, щоб хтось на пів ставки вікна чистив:pardon:

12. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    як той мотор 1,4 взагалі в експлуатації? чи хочеться часом потужнішого (4 людини + багаж як тягне?)а то різне пишуть в інтернеті... цікаво почути враження від когось свого ))

13. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Їздив на такому, слабуватий, ну може то мені так здалось після мого 1.8. Його треба більше крутити. Їхав з пасажиром, без грузу. На перші чи другі то треба постійно підгазовувати, бо заглохне, якщо в себе їду так при 1000 обертів, то там треба тримати 2000, задня також, як не підтримувати 3000 то заглохне, в мене достатньо 1500-2000. Але можна привикнути, постійно підтримувати вищі оберти. Ресурс двигуна від цього напевно зменшується. Та і розхід не набагато менший, як в мене на 1.8 карбюраторі. Як на мене, то для міста слабувата.

Надіслано з мого HTC One M9

14. baksius

baksius Місцевий

:facepalm:

15. WANTED

WANTED Місцевий

???
    Опиши словами.

16. WANTED

WANTED Місцевий

???
    Ніпанімаю
    Опиши словами.

17. baksius

baksius Місцевий

А що тут описувати. Якщо Ти рівняєш два корита випущених в різні часи.
    і для новішого мотору -2000 то смерть . А г4 тільки після 2500 начинає їхати.

Останнє редагування: 7 січ 2017
  18. WANTED

WANTED Місцевий

Там вище питали про враження від такого двигуна, я сказав свою думку. Як на мене, то моє корито 91 року з 1.8 ''йде'' набагато краще, як то корито з 06 року з 1.4 і також краще як тойота авенсіс з 08 року з 1.8, бо там теж треба тримати високі оберти. По розходу +/- однаково, г4 бере на літру менше як в мене. Ще сьогодні їздив на акорді з 08 року з 2.0 на бензі, тут вже все набагато веселіше. Ну а по комфорту і так все ясно.

• Подобається Подобається x 1
  19. baksius

baksius Місцевий

Ти походу їздив на несправному авто раз воно глохло. Ну і якщо 2000-3000 високі обороти то тут коментарі лишні.
    В мене г4 правда 1.6 то я коли пересів на нього з г2 1.6 також думав що воно слабувате пока не зрозумів що тут треба крутити трошка більше ніж було на г2. Незнаю як 1.4 но в мене четверо дорослих ,дитина і багаж нормально їде як для 1.6 мотору, на трасі різниці не відчуваю чи сам чи гружений. Понятно що ці мотори не потужні і хотіти щось від них то марна справа но для нормального комфортного пересування цілком підходять.

• Подобається Подобається x 2
  20. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    Справа в тому- хто що хоче від машини. Порівнювати різні двигуни даремно. Нічого схожого з вищесказаним "глохне чи підтримувати високі оберти" не було ніколи. Сказати про їзду з повною загрузкою не можу, так як пересуваюсь переважно сам чи удвох по місту. Якщо їду з родичами 5 чол- то відчутно що 1.4 а не 1.8, але вистачає з головою. Якщо хочеш гасати-то 3.2 в сам раз

• Подобається Подобається x 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)