Ти ще напиши скільки той 3.2 тягне з кишені і живої "запальнички"знайти важко(сам колись шукав), ті машинки дико експлуатуються. В мене Г4 2.0, їздив на 1.4 і 1.6 - не до порівняння, таке враження, що мені педалів не хватає щоб розігнатися. Мій двигунець також любить високі оберти і весело себе чує в діапазоні 2500-4000, далі біля 5000 АКПП переключає, недає далі крутити. В ручному режимі особливо весело прискорюватись, чуть не до відсічки. Взагалі їзджу акуратно/помалу, але пару раз дозволив собі пошаліть зі світлофора. На трасі деколи на пару хвилин даю великі оберти, щоб вся срань вилетіла з поршневої, машина то експлуатується постійно по місту. Особливо мені не сподобався 1.4 на обгонах при 100км/год. Треба пришвидчитися, а... нехватає потужності різко зробити маневр. По місту можна гарно соватися, видать цей двигун для цього.
ліпше поділіться, хто має електросхему склоочисників на кшталт бо моя гольфівська неповна, не маю інфи про реле-а вже пів машини розібрано з нульовим результатом
Мав недавно можливість покататись на машинці з 1.4 бензиновим двигуном (Опель Астра 2007р.в.) - після їзди був приємно вражений більшими балами для мого старенького Пассата Б3 (2.0), оскільки, відчутно було менше потужності та на малих обертах, особливо при переході з 1-ї на 2-гу передачу були моменти, коли можна було заглохнути. Це все теж пов'язане із звичкою - хто до якого авто звик. Загалом 1.4 хороший варіант для їзди по місту - економічний. Щодо траси, якщо стиль їзди не надто активний - то теж підійде
Після 1.3 г4 з 1.4 буде взагалі ракета. Тільки треба буде привикнути до вищих обертів. Надіслано з мого HTC One M9
Сьогодні зранку. Значить максимальна загрузка, навіть більше норми: 100 кг. в багажнику, повний по самі гланди бак бензи, окрім водія (90 кг.) ще 4 пасажири в середньому по 80 кг., було відчутно, що важче рушати, але далі все без проблем, оберти 1500-2500. І скажіть тепер знавці, що 1.4 краще і менше по розходу. Надіслано з мого HTC One M9
та може і не краще, але і 1,4 має право на життя. і він би теж, думаю, то все потягнув. от якщо так постіно їздити, тоді так, треба щось більше і потужніше.
Так ніхто ж не хоронить того 1.4, хай живе))) просто то більше піджопна машина, для любителів спокійної їзди)) О, до речі, знайшов ще одне фото, що було б не під силу тому двиглу)) Надіслано з мого HTC One M9
А я вже думав ти в таксі подався, а це як би вільні місця))) Отправлено с моего Lenovo A2010-a через Tapatalk
@Cherepaha моя Тобі порада , зконтактуйся з @djuma і домовся про тестдрайв і сам для себе поймеш що то за мотор і чи він Тобі потрібен. Бо тут вже знов начали куй з пальцьом зрівнюти, ще нехватоло щоб Шег примірявся . Якщо дивишся на Г4 то шукай мін. 1,6 бо 1,4 чув що проблемні, чи то ресурс маленький, чи ще щось, незнаю бо невникав. В ідеалі 1,8-2,0 або дизеляка, но я таких живих, коли шукав, не зустрічав.