я з зими непропустивще ніразу зїзд і бачив що є люди які постійно сидять на форумі і приїзджають на всі зїзди, тобто активні ваговоди. но їх фото я небачу у розділі клубні авто. чому?
Відповідь: Чому недодається фото авто. членів клубу? Тому що, не завше є нагода пофоткати машинки. Тим, запросто, можу зайнятись я. Якщо хош, напиши мені в ПП на якому з"їзді буш. помиєш автівку і я похфоткаю і повішаю на сайті )))
Відповідь: Чому недодається фото авто. членів клубу? так я не тільки за себе, я інших також примазати хочу, бо якщо це галерея клубу то це має бути вона , .;-) так що народ в пятницю мийти авто, будуть файні знимки. в цю пятницю буду! але дивлюсь погоду, має бути дощ
Відповідь: Чому недодається фото авто. членів клубу? Ну, особисто я не вивішую фотки бо, в принципі, ще нема чим похвалитись. От коли вже все бажане дороблю в машині, тоді і вивішу :-D
Відповідь: Чому недодається фото авто. членів клубу? гг, ну при великому бажанні можна тобі Борман на гольфа щось у фотоШОПІ повішати... Спойлера, юбки, дівчат на капот. Любой каприз Ні, й справді. Якщо схочете, то пофоткаю та повішаю. Якщо буде хороша погода на наступному з"їзді, то тоді й зробимо )