Відповідь: VW_corrado дякую за мед ;Р на зїзд швико не приїду- в мене 1600 км ;d , дуже дякую за запрошення це ABF, місяц тому був там 2Е - 2.0 8v
Відповідь: VW_corrado Бачив я твого знайомого біля МРЕВ коли машину реєстрував перше подумав шо МАРТІНІ думав підійти але коли не побачив наліпки клюбу так і подумав шо то той Ігор якого ти на заправці стопнув ) класна в нього кора принаймні виглядає просто супер. Але кора в нього явно не така як на фотках.
Відповідь: VW_corrado Розкажи якось детальніше про 1. процедуру заміни, що саме міняв 2. як і за скільки в польщі можна знайти все необхідне для такої заміни
Відповідь: VW_corrado Я б хотів таке як у нашого товриша з Польщі Зачьона мафинка. Але в вас, там і дороги Є
Відповідь: VW_corrado це залежит від стану машини... ціни є різні. пересилаю адресу сторінки... http://allegro.pl/12704_corrado.html приблизно 2,8 PLN це 1 USD
Відповідь: VW_corrado вчора фафакнув клону МАРТІНІ, такій же корі тільки з іншим водієм, треба його також на збори в клуб.
Відповідь: VW_corrado U r think that we're hard thinking guys or what? To my mind one post is quite enough to understand that you like danar's car and driver ). To my mind you like driver even more than car So pls stop to clone posts like above... please!