Відповідь: Дамські запитання. по змінюванню ніків в нас петро виступає:mrgreen: нік не миняє відношення до речей!
Відповідь: Дамські запитання. Мене, тільки починає попускати від науки. Перестаю плутати букви в словах, не засинаю стоячи ...
Відповідь: Дамські запитання. Оце темку створили... Справжній "острівок для жінок" на нашому форумі! Маладци, так тримать! Особливо Кіндер...
Відповідь: Дамські запитання. але це ще не все...... ))) Ту бі контіньє :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Дамські запитання. Було б жінок більше, вже б моголо бути і 80 сторінок . Все попереду :mrgreen:
Відповідь: Дамські запитання. А 10-ту??:roll: Ще 10-ту не святкували :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ХОЧУ НА ЮВІЛЕЙ.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Дамські запитання. І мене обовязково запросіть я також тут допомагав корисними дописами!!!:grin: 8) :grin:
Відповідь: Дамські запитання. До з"їзду тре зробити 10 сторінок, тоді будемо празнувати "круглу" дату!
Відповідь: Дамські запитання. Герр Доктор Тревел відповідає за організацію різних видів салату на святкування 10 річниці теми "дамські запитання"