сколько тел? попробуй брякнуть стефану чтоб ему дорогу показать)) а то у него фара лупит в небо, перед ним не реально ехать)) ох и девчонок с нами едет))))
Надо решетка для жарки рыбы на огне а еще...если есть, то столик расклодной, ну чтоб было где поляну накрыть )))
ага, не помешал бы шатер, официант и повар свой)))))))).... scirocco если еще надумаешь звони подберем.
СПС Львовянам)) только что кто-то звонил кто-то со Львова я с просоня не запомнил, сказали местные активисты подьедут к нам в гостиницу на 10.00, присоединяйтесь)
Я б зміг підїхати десь після обіду(якщо в Червоноград не поїду), але не знаю куди, може якось всі разом збиремось десь і підїдемо?
Так мужички, на жаль вже сьогодні бути не зможу, З хлопаками і дівахами з Кийова зрану зустрівся, трохи потусили Дуже радий був всіх бачити, бажаю всім гарно провести час)
ага вчора на зїзді було холодновато, виздоровлюй А в мене серйозна проблема появилась, сьогоні мив мотор і напевно залив йось , ввечері почали заводити не заводиться, потім тато своєю потанів, завелась але дуже погано їхала потім по дорозі знов заглохла, щось там дуже стукнуло і після цього вже не завелась. Надіюсь шо мені не проскочили зубці на ремні і я клапана не погнув, навіть думати про таке нехочеться. А покишо загнав маштну в гараж щоб пісохло все. Завтра все буде видно. Так що я в прольоті (((
Планую завтра під'їхати і зі всіма особисто познайомитись! Нажаль сьогодні не вийшло попри моє велике бажання. ((
Да вообше вечером было очень мало народу!!! Был POL,SASA,SCIROCCO, ну и я !!!!Им огромное спосибо что были,но жалко что не смогли остатся!!! Чесно говоря мне было немнго обидно за клуб,что было так мало наробу!!!! А так было прикольно!!!Респект и уважуха Киевляном!!!
съездили Зачетно, просто Супер, самая лучшая вылазка. Фото и видео ждите завтра. Всем ВАМ спасибо!!!!!
ПЕДКОЛЛЕКТИВУ зачет Огромное спасибо : - за компанию и позитивное настроение. - Денису за место в авто. - Львовским Саше и Юре за сопровождение по городским дорогам. Всё безумно понравилось, фоты буду позжее.
Народ - Всім дякую за гостинність. Буде що згадати, але не буде що дітям розповісти.:D Всіх ждемо у гості до нас.
То: kotenok Будь-ласка, завжди радий буду вас бачити! To: stefan Було приємно познайомитись! Радий, що сподобалось місто і гостина!
Прошу вибачення! Планував в суботу підїхати, але несподівано рідна сестра прийшла в гості, з котрою бачуся рідко.... Щкодую. Маю надію, що ще зустрінемося!!!
А где Тополь??? Меня взяли как он и просил, а его не было (((( Вот часть фотографий: http://picasaweb.google.ru/koteno4ik/0809#
Ой ти моя Киценько... Так хотів тебе обняти-поцілувати - але на жаль я зараз не у Львові. Киянам зачьот і ріспект що приїхали, справді жалкую що в мене не вийшло прийняти дорогих гостей - я б вас завіз в чудовий дрімучий ліс у Винниках, до місця яке знаю тільки я. Ну, ще не вмираємо, все попереду. Всі молодці!