Відповідь: DEMO-car клубу я так дивлюсь тут не повний комплект нема мафона і нема правого заднього сальнічка на ступицю заднього колеса. брак той нам не підходить!
Відповідь: DEMO-car клубу Стосовно перевезення автомобіля. Проблеми з двигуном не буде. Нажаль я пропустив вчора, сьогодні машина вже приїхала із Запоріжжя. Але це не проблема, двигун забереться при першій нагоді. На рахунок кузова - водії без документа відмовляються категорично. Не ми перші. Пропонують варіант, що хтось сідає і на кожному пості вирішує питання відсутності документів на машину. Скільки це буде коштувати невідомо і чим ще воно закінчиться також. От такі пироги.
Відповідь: DEMO-car клубу Думаю закінчиться це все дуже погано. при першому ж пості. Ну самі подумайте - тачка їде без доків. Що в першу чергу думає мінтисько - правильно, крадена.
Відповідь: DEMO-car клубу моя пропозишн... давай заберемо той каерівський двигун і будемо шукати кузов з доками? буде дорожче, ну шож, піждемо (сезон пропаде), но на другий - вдаримо по конкурентах!
Відповідь: DEMO-car клубу Тяжкі ви хлопці на підйом. Машину було обміняно на ноутбук, проект накрився. Сумніваюся, що ще може бути щось подібне "Дякую" всім, хто своєю недовірою чи то побоюваннями безпідставно тормозив проект.
Відповідь: DEMO-car клубу Так ти ж уже давним давно казав шо він на ноутбук міняється і грошей не хоче. А зара нам повідомляєш наче новину та ще й з претензіями...
Відповідь: DEMO-car клубу Мартіні, ти був одним із перших, хто це дізнався, як і 7 людей з клубу. Думаю, ти в курсі, що на цей форум ходять більше ніж 7 людей, тому я повідомив іншим. Звичайно, не добре, що так пізно, але краще ніж ніколи. А претензії я маю до нерішучості і палок в колеса, які треба ламати, викидати ітд. Інакше ми нічого толкового не збудуємо.
Відповідь: DEMO-car клубу пора заводити додатки до статуту! вот тоді всі палки і нерішучість буде зламана !