І ще одне, оскільки готується чергова відправка, тому звертаюсь з проханням: хто що може (теплі речі, куртки, ватніки, куфайки, варення, салат, консервація, сухарі і т.п.) приносьте, або телефонуйте (мої номера в підписі)...., приїду та заберу для відправки. П/С/ я не хочу годувати чуже військо, я підтримую армію свого народу! (якось так) П/С/С/ нагадаю, що ця допомога скеровується не одній фізичній особі, а підрозділу в цілому.... вони там скоринкою хліба діляться разом (хто був в типовій ситуації, той знає), там "дєльошки" немає, там є сім'я..... П/С/С/С/ як буде проводитись відправка - поки що не повідомлю. Бажаючі бути присутні - вітається.
ось такі девайси треба знайти: - клапан перепускний ПНВТ (33-1111282) --- 2шт. - трубка паливна підвідна в зборі (740-1104426-40) --- 1шт. - трубка паливна відвідна насоса високого тиску в зборі (740-1104384-40) --- 1шт. - перемикач світла на 3 положення (П305-370910) - 2шт.
забрав з "НП" прислане ПЗУ, не провіряв, не включав, лише розпакува і зфотгав: ось цю позицію знайшов на "Волинь-Авто" (чи якось Волинь-укрзапчастина --- якось так) завтра забираю. Допоможіть ЗНАЙТИ ось це: - трубка паливна підвідна в зборі (740-1104426-40) --- 1шт. - трубка паливна відвідна насоса високого тиску в зборі (740-1104384-40) --- 1шт. це паливні трубки ТНВД на УРАЛ-4320, вони майже такі самі як на КАМАЗ-4110, але відрізняються згинами і в номенклатурному номері присутні цифри "...-40". а це такого плану, як в газоні..... потягнув на себе раз, потягнув - два, далі покрутив вправо-вліво. Треба на БТР.
Якщо такого плану: До кінця дня відпишу, мало б бути кілька шт від УАЗа, правда не пам ятаю чи з реостатами (крутити вправо-вліво)
в інтернеті ціна в районі 30-35 грн http://dp.prom.ua/p9668858-pereklyuchatel-gabaritov-305.html http://agrosklad.zakupka.com/p/4703004-pereklyuchatel-sveta-p-305-mtz-yumz/ http://kharkov.prom.ua/p22111282-pereklyuchatel-sveta-tsentralnyj.html
такого-такого. Але пізно вже, бо взяв. Один - з реостатом, другий - без. Шкода, що не мав можливості раніше почитати. Бо взяв по 64 грн.
Якщо маєш можливість поверни, я віддам бесплатно (задзвонили мені що вже везуть у Львів) за ті гроші щось потрібне краще візьми
На Левандівці в районі протезного заводу є територія автоколони 2257 - там на території є фірма яка якраз спеціалізується на з/ч до Мазів, Камазів, Уралів. Думаю там все є. Це як їхати від протезного по при заправку на територію автоколони через ворота наліво і там три поверховий будинок... Навіть не знаю як називається але там всі про цю фірму знають
окей сьогодні гляну (ввечері), відпишусь. П/С/ в п'ятницю-суботу буде їхати авто "туди" в точку де треба доставити. Чекаю в суботу з Чехії ще передачу. Хочу відправити все разом.
Шукаю ось цей кабель для прошивки р/ст http://www.kidstaff.com.ua/tema-8343720.html може хтось знає де у Львові знайти, бо в неті він 120,00 а на базарі сьогодні сказали 250,00. Така фірма як Спаринг-Віст у Львові --- відпадає, на продаж не мають.
так. Але все-таки замовив ч/з нет, вартість кінцева 135грн. + пару грн. за пересилку. Будуть хлопці перепрограмовувути р/ст. Замовив в Кременчузі, вспіє до відправлення - зашибісь, ні - то ні, пізніше відправимо. якби мої слова почув твій Бог, то однозначно - в Рай, без черги. Так, прийшло +2000 поспішив з дописом..... знайдені КАМАЗовські. І так, на УРАЛ-4320 трубки ПНВТ - чомусь нереально знайти. Там, де kym писав (на Лівандовці), був - немає. Порадили заїхати на Зелену, десь ззаді Арсену. Тому трубки ПНВТ на УРАЛ-4320 (дизельний) в пошуках. П/С/ в Житомирі продавці, в тих магазинах, повідали, що на УРАЛ - рідкість, все вимітають волонтори, навіть б/у. Ось так. Завтра пофоткаю частину речей що піде на відправку і виложу тут. В суботу - решту речей. Також, придбано клеми на АКБ, "дворніки" ЗІЛа. На днях заїжджав до мене BASK і бачив ПЗУ, добре, що він звернув увагу, бо ті провода і "крокодили" на них реально нікудишні. Докупив "крокодили" і мідний провід до них. Хлопці, дуже хвалили дизель-генератор, котрий був придбаний за кошти "американським українським допомоговим комітетом" та відправлений нами разом із іншими речами (див. в попередніх постах теми). Виявляється такі ж "гєники" (точь в точь) є в інших (суміжніх, братських) підрозділах і всі вони "маслають" день-ніч на ура! Тому, докуплю масла на двигун до нього (дизельного 10W40) - хай служить.
Для виготовлення кікімор збирають старі в народі "кубинські" мішки, темні, на нитки. Передати можна за ссилкою або через мене. Відвозив в понеділок. Там робота кипить. https://www.facebook.com/photo.php?...04351894768.1073741840.100001056283979&type=1
якщо не помиляюсь, то Bodyn, звати Богдан, сьогодні вранці, по дорозі на роботу передав багатенно варення, ящик сухпайка, брезент та інше, все не перелічиш. Тому, від мене ще раз, чисто людська вдячність, хлопцям це все пригодиться. Хай повертаються живі та неушкодженні, і дай Бог, приїдуть хтось з них, до нас на з'їзд. П/С/ фотки зробив телефоном, але нажаль тех.можливості скинути немає. Фото будуть, як і обіцяв, постараюсь забацати завтра.
За допомогою звернулись хлопці з батальйону Донбас. вони під Золочевом організовують навчальний полігон. все з нуля в чистому полі. Зараз там 60 чоловік проводять організаційно-навчальні роботи. Ні МВД ні МО нічого крім зброї не дають. Потрібно Господарське мило Крем для взуття Пральний порошок Шампунь Серветки паперові Станки для бриття (одноразові) Гель, або інший засіб для бриття Рушники з тканини Ножиці Віники,Швабри відро. Половина хлопців з Львівщини. Треба б їм чимось допомогти. Вже частину всяких дрібниць типу зубні щітки і пасти відправив