ДОПОМАГАЄМО ФРОНТУ

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем diesel757, 18 сер 2014.

1. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    @електрик , напиши будь ласка номер карточки, якою можна допомогти віддалено і посприяти в закпівлі інструменту і решти потрібних речей (тут або в ПП - як зручніше).
    Дякую.

• Подобається Подобається x 1
  2. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Напишу тут. 5168 7556 0333 9058 Яровець Ігор Романович. Мій номер 0638087003. І ФБ на всяк випадок https://www.facebook.com/profile.php?id=100007472717643 . Як скидаєте гроші то пишіть/дзвоніть щоб знати хто і скільки

3. електрик

електрик Active Member

golf 2
    В хлопців поки потреба головна то ремонт техніки (грузові авто типу Камаз, Газ-66, Зіл). Треба спершу АКБ до Камаза а потім як будуть кошти то до Газ-66. Теж 2 шт. Своїм коштом вони ремонтують що можуть але потребують допомоги.
    +трошки Перемоги. Незважаючи на всі наші проблеми, зради і т.д. Мало помалу йде перебудова армії. Поступають сучасні цифрові радіостанції (американські Харріси) у значній кількості, Хаммери ( що радує що не лише авто а й запчастини+техніка для обслуговування й ремонту+будуть проводити навчання по правильній експлуатації і ремонту). +звичайно є нові Крази+з медициною (аптечки і т.д.) теж багато змін на краще (тут допомогли не лише американці а й ізраїльтяни). Так що мало помалу йдемо до перемоги

4. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    не обіцяю, але постараюсь знову, щось закинути

5. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Цей відосік закину сюди.... за участі мого одно-"К"-ашніка, разом навчались в Харкові.
    Кому не лінь, можете переглянути, це про депутата, виходця з народу.
    Я вважаю, що у нас є майбутнє, побільше б таких звичайних людей.
    Говорить не завуальовано, прямо і відкрито.

6. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Хто хоче допомогти скидайте гроші. Хлопці будуть вдячні. пара акб до Камаз-4310 6ст-190 в районі 8400 грн (думаю брати тут http://aku.lviv.ua/ ). Зараз є 2000 + хто може запропонувати ще магазини у Львові де такі АКБ продають

7. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    можу зробити дешевше

8. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Дякую Razor за запропоновану знижку для купівлі акб (а це близько 20 відсотків!). Хто може допомогти фінансами скидайте гроші буду радий. Залишилося зібрати 1500 грн. Звіт після купівлі. Планую забрати на наступний понеділок-вівторок (4-5 квітня)

9. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Доїхало. Сьогодні вранці забрав і передав пару АКБ 6ст-190 для 80-тої бригади. Дякую RaZor чималу знижку. P.S. продовжуємо. Є замовлення на запчастини (фільтра, ремкомплекти і т.д.)+масло і гальмівна рідина для Камаз, Газ, Зіл. Хто зі мною?

Вкладення:

• IMG_2499_5.JPG
      IMG_2499_5.JPG
      Розмір файлу:
      139,5 КБ
      Переглядів:
      247
    • IMG_2497.JPG
      IMG_2497.JPG
      Розмір файлу:
      154,7 КБ
      Переглядів:
      207
  10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    На наступному тижні буде у мене ЗП, тоді поділюся...

11. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Привіт всім. Треба поради де можна заварити блок циліндрів Зіла. Зіл з 80-тої бригади. Кажуть що це треба робити аргоном. Зимою не злили воду і отримали от таку неприємність. Є інформація що таке можуть зробити на замарстинівській але де конкретно+чи там нормально таке роблять?

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    На науковій, недалеко від перехрестя з стрийською є якийсь інститут, мені там варили і шліфували.

13. електрик

електрик Active Member

golf 2
    а контакти (номер телефону) можна?

14. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Я підїзджав на прохідну і мені там давали номер слюсара який був у наявності. Нажаль номер не зберіг.

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Закинув щойно 2000

16. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Підтверджую дякую

17. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Вчорашнє доїхало для 80-тої бригади. 1 акб 6ст-77 (на Газ-66), 10 л мінерального масла+6 банок (по 1 л) гальмівної рідини ДОТ-4. Дякую Олег Razor за чергову знижку і Bass за надіслані фінанси.

Вкладення:

• IMG_2501_5.JPG
      IMG_2501_5.JPG
      Розмір файлу:
      119,8 КБ
      Переглядів:
      233
    • IMG_2500.JPG
      IMG_2500.JPG
      Розмір файлу:
      74,1 КБ
      Переглядів:
      205
    • IMG_2502.JPG
      IMG_2502.JPG
      Розмір файлу:
      108,7 КБ
      Переглядів:
      199
  18. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Трошки проясню ситуацію. 1. Техніка. Буду писати те що розповідали+те про що можна судити з фото (як з передка так і з полігонів). Коли бригада в березні 2014-го була піднята по тривозі то з парку пішло все що могло рухатися. За 2 роки і особливо після боїв за ЛАП втрати величезні. АЛЕ! завдяки хаммерам (переданим американцями) і поставкам(невеликим) Кразів дещо виправити ситуацію. З фінансами зараз сутужно. Штат збільшили в рази+появляється те чого раніше не було (безпілотники. цифрові радіостанції (кількість велика. хватить на всіх)+нова зброя). Це плюс. Готуємся сидіти в окопах:) і виконувати мінські домовленості:). Але на все потрібні кошти і немалі. Закриваємо першочергові позиції. Тому проводиться ремонт тої техніки яка була неходовою з тих чи інших причин. Найбільш старіші екземпляри (типу зіл-131 і тому подібне) переобладнуються під штабні автомашини+під потреби звязківців (і таке теж потрібно)+на їх базі є спец автомобілі (електростанції і тому подібне). Той зіл в якому треба було варити блок циліндрів якраз має на собі змонтовану електростанцію. 2. Фінанси. У звязку із ростом зарплат+збільшенням чисельності фінвіддділ гроші на з/ч виділяє дуже сутужно+треба купу паперів+на ходові випробування або прогонку(після ремонту) пальне не виділяють (чому не знаю. Мабуть є такі інструкції чи накази). Поставки з/ч є. Але врахуйте що в нас 2 роки війна і з баз зберігання позабиралили багато чого (двигуни кпп і т.д.)+майже вся техніка стара і до неї багато зч не виробляється або якщо і виготовляється то закордоном+багато зч низької якості. Хлопці як куплялися акб свої гроші теж долучили. приблизно 15 відотків всієї суми. П.С. якость так. Як є питання чи зауваження пишіть

19. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Як би це не було прикро, але в армії як було, так і залишилось. Замість тисячу слів, можна саркастично сказати так - в них там своя атмосфера.
    Дуже шкода солдат та офіцерів, звісно не вище керівництво, адже саме бійці - заручники дибілізму та бюрократії. Знаю, бо армії віддав третину свого життя, а це 10+ років, та й друзі залишились, котрі як служать так і в АТО.
    Теж багато чого можу розказати, але не всі зрозуміють, бо є такий маразм, що не вкладається в розумний череп.
    Моя позиція така, хай зроблять в армії мінімальну з/пл 15-20 тис. + за бойові, реальні бойові досягнення, поставлять певні критерії, вимоги, контроль та суворе наказання за порушення, відмивання бабла, втрати майна, невиконання наказу і так далі. Повірте, тоді Україна буде мега недоторканою державою.
    Бо то що зараз, то фігня..... зробили "уровняловку", чи ти на фронті, чи в тилу, пофіг, на тобі 6 тис. і всьо, стимула немає.
    Таким чином, замість 1 висококваліфікованого воїна, приходиться державі утримувати 3-4 алкашів, хіба не так?
    Адже брали під мобілізацію всіх, кого не в попадя, як, млять, для масовки. Потім, той молодий лейтенант, чи капітан, ще й мучиться з аватарами.....
    А, ті в/ч, що дислокуються в певних гарнізонах, де люди не мають роботи, але мають квартири, вони здають житло військовослужбовцям, а ціни на то житло у віддалених гарнізон зростає прямопропорційно з/пл в/сл.
    Я, ще так дивуюсь, який наш нарід терплячий. Але, скільки ниточці не витись, всеодно, має прийти кінець.... Маю надію.

Можливо, забагато написав, може то є флуд по правилах, пробачайте. Крик душі.

@електрик , молодець, що організовуєш допомогу. Та й всі молодці, хто допомагають, адже в цьому полягає сила та незламність нації.

Слава Україні! Слава героям!

• Подобається Подобається x 3
  20. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Христос Воскрес. Всіх з Великоднем. Є потреба у воїнів з 80-тої бригади у блоці для Зіл-131. Зимою провтикали (хз чи солдати чи зам по тех частині) злити воду і там після морозу з'явилася тріщина (довжина коло 12см і ширина коло 1см). Думали гадали, одні радять то діло заварити, інші заклеєти, ще хтось зробити типу накладки(латки) на болтах (насверлити дірок, нарізати різьбу і поставити латку+дати ще герметику чи холодну зварку. Але подумавши вирішили що треба міняти. На передку як потече то там шукати герметик чи замазку+воду не буде як. Мені підказали що такі мотори здають на металолом. Треба контакти людей які там працюють, або мають до того стосунок. Нові (з консервації мотори) по 15-20 тисяч, б/у блок від 3 тисяч. В середньому по 5-7 тисяч. Як купляти з металобрухто то виходить цілий мотор десь коло 2 тисяч. Хто може допомогти інформацією+фінансами хлопці будуть вдячні

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)