На залишок коштів, що залишився (тих що Ви скидувалися), було закуплено: - носки; - одіяльця; - медикаменти (була допомога із Чехії); - консервовані продукти; - продукти якы не псуються, типу "сух.пайок". ..... і так всього по трошки. Все це, йде не одному моєму товаришу, а його підрозділу. Сьогодні мав за честь поспілкуватися з хлопцями, які виїжджали з Яворова "туди", в то пекло, вони побули дома лише тиждень і знову в путь, під кулі. Спілкувався і зі старшиною і зі взводними і просто з рядовими бійцями. Дух - бойовий, готові виконувати накази згідно займаних посад. Хай їм допомагає їх Бог! Фотку їх всіх не зміг зробити, а точніше - не наважився, але з дружбаном своїм сфоткався: (Львів, на території однієї з АЗС)
Можливо, більшість з Вас задається питанням: "чому, він, виставляє фотки???" Відповім: ... ... Ви повинні знати куди, кому, на які потреби пішли Ваші кошти.
Хлопці та дівчата, прошу продовжити допомогу, а саме: - ми разом та з допомогою українського американського допомогового комітету, організували збір та придбали ряд необхідних речей, серед них було 5-ть комплектів радіостанцій (пост цієї теми #82), так от, - ... в хлопців є потреба в додаткових (більшого радіусу дії) антенах до даних р/станцій, в АКБ до радіостанцій (додаткових, а правильніше - змінних) та в пуско-зарядному пристрої (для автомобільних АКБ). Нагадаю - для підрозділу зенітчиків 24 омбр. Саме необхідніше: Антени, знайшов тут ( http://ru.aliexpress.com/item/Free-...ng-walkie-talkie-BF-888S-777S/1142278563.html ). Вартість 5-ти додаткових антен 43 USD, проблема в тому, що я ніколи не заказував з тих китайських сайтів. Хто може замовити?!?!? АКБ до р/ст знайшов тут (http://radio-product.com.ua/p31052611-akkumulyator-dlya-voyager.html) = 1460,00 грн. Вартість всього (без пересилки) дорівнює до 2000,00 грн. Від себе даю 5-ту частину на всьо про всьо, решта 4-ри частини - прошу допомогти по можливості. За наявності любих поступлень, закупки та відправки - ЗВІТ! Дякую! Слава Героям! П/С/ Якщо будуть небайдужі - публікую (повторюю) номер карти.
5211 5374 0817 9716 Приват банк (власник картки Роговський Роман Романович) Дякую, що відгукуєтесь. Впринципі, необхідна сума не є великою, але самому зібрати на сьогодні складнувато. До того необхідного буду долучати ще речі буденного вжитку, які вже наготовлені (каву, чай, сух.продукти та інше).
дякую в даний час мені напряжно, але до кінця місяця (до їх приходу), якщо не назбираємо то гроші віддам. В мене планується "прихід", тобто виплата з/пл., а сьогодні - пока, податки головне, бо з 20 числа ДПА вклєпає штраф.
окей, в курсі за терміни/ І ще уточню, це треба на ті р/ст що закуповувались, антени для більшого радіусу дії.
Zh@riK і exalto - прийшло, а також докину від себе і цифру загальну, напишу = 700,00 грн. А також, повідомлю, що MARTINI знайшов дешевші антени на тому ж сайті, в даний час, виясню чи вони підходять і будем приймати з ним рішення. Дякую всім, хто відгукується! П/С/ хто бажає долучитись ось: 5211 5374 0817 9716 Приват банк (власник картки Роговський Роман Романович)
Рома, я завтра закину. Мені важко то робити бо я зара в США і вставати в 3й ночі для того шоб спробувати не знаю чи получиться (СМС в роумінгу приходять інколи запізно і не можу зайти в клієнт-банк) ЗІ можу спробувати замовити шоб доставили сюди, а потім привезу до кінця місяця, але сумліваюся що з китаю то дійде сюди швидше.
окей, вдячний... ... але не "рви серце", бо мені не зручно, так як минулого разу була вагома сума від тебе.
Сьогодні + 50,00грн. Є вже 750,00 грн. П/С/ Дорога та цінна кожна копійка. Попрошу, хто має можливість допомагайте, бо як казав, колись мій зам.потєх: "капля солярки - береже тону солярки". Миру Всім!
Ще +50 на карточку вчора прийшло. Ітого є вже 800,00 грн. Оскільки, ми не хочемо бути гіршими за інших і в той же час не маємо можливості перекинути 50-100грн., але можемо скинути 10 грн., чи ще якось так, то я суми не буду прив'язувати до людини. Просто буду писати скільки поступило, а коли мета буде виконана просто списком опублікую небайдужих до цієї справи осіб зі словами вдячності. Друзі, хто може допомагайте!
каску видно ліворуч на фото і куча противотанкових мін. У переднього на фото - АК74, у заднього АКСУ, решта не ідентифікую. Підтримую ЗСУ та добровольчі батальйони. П/С/ Повага Вам браття....