Думаю хлопаки шо ми порозумілися, ніхто ні на кого не ображається. Я чесно кажучи до останнього сподівався, що Леопольд прикалується. Ну думаю, львів"яни, і гумор у Вас. Вже хотів сказати, що досить, вважай шо я пересрав, посміявся і досить, Але коли Ростик відкрив багажник, і почав говорити про те, що тут йому не до жартів, я зрозумів шо тут шось не те.... Їдучи уже на "место попередньої розгрузки" намагався собі уявити, для чого Леопольду могло бути робити таке зі мною. Аргументів не знаходив. Віритись в подібне не хотілось. І вроді намагався я озвучити, що мабуть хтось випадковий забрав, але ні я сам, ні сам Леопольд в таке вірити не хотів - ага, каже, і під кам"яним знаком, і Пассат, і Сергій, і все чемно забрав........... не гоніть пацани і не робіть з мене лоха..... шо це було, шо це за знак долі, я не розумію, але скажу вам, спочатку було трохи стрьомно, а тепер уже прикольно.... Кароче нам треба напитися всім трьом, яку ми передрягу закрутили )
Знак долі - тепер потрібно при першій зустрічі ще раз дзвонити на той номер, котрий дають і сфотографувати авто з перекладеним вантажем!