Якщо друг на сервісі працює, чи знайомий якому довіряєш, то є шанс що тобі розповість все як є (повір, для профі, шар бараняка чи смоли, проблем не складе жодних). А у іншому випадку, скажу по секрету, тобі скажуть що все добре, адже ти все одно їхній потенційний клієнт, коли придбаєш цю машину :D
таких точно нема, точніше є, але в своєму місті, а у Львові, де шукаю машину, навіть не знаю норм сервісів, чув тільки про пластік і ще якийсь там сервіс рено) так що їхнім клієнтом не буду ніяк)
домовишся з автовласником, напишеш де зустрічаєшся то я думаю тебе направимо на СТО, (отримаєш контакт і адресу тут викладену) але пиши наперед а не за 5-10 хв до зустрічі
на перед величезне спасибі, ще пошуки тривають, купляти буду не так скоро, але буду мати на увазі, що покластись буде на кого))
активно шукаю, ще поки щось нічого вартого немає( до речі, а на які мотори акцентувати увагу, думаю щось між 1.3, 1.6, 1.8 (бензинові) не можу ніяк для себе визначити що потрібне більше, економність, чи потужність) хто що скаже, які надійніші, які легше обслуговувати?
Привіт Шукав я бензиновий гольфік, та щось останнім часом передумав в сторону дизеля, економний і то відчутно. Тож хочу попросити допомоги, може хтось десь на сайті бачив теми, де б було описано варіанти заміни простого дизеля на турбо, вартість двигуна, роботи, там може нюанси якісь є, чи десь щось в документах змінювати потрібно, або щось в тому роді. Шукав по форумі, але якось не дуже получається, занадто багато віддалених тем, реально не маю стільки часу, щоб все переглянути, перечитати, то може як хтось бачив, дайте наводку)
А автосалон нашого форуму дивився? Там хлопці різні цікаві пропозиції мають... ПиСи. Його треба шукати в закладці "Гараж".
Я недавно теж шукав собі машинку і сильно помінялися вимоги під час пошуків. Мріяв про дизельну Джету чотиридверну, але розглядав різні варіанти в тому числі і бензинових Гольфів. Скажу зразу, що переважна більшість оголошеннь, то власники деруть за ті машинки як за маму рідну. І багато з того що описано в оголошеннях то не дуже правда. Тому найти машинку яка вартує своїх грошей то дуже важко. За моїми спостереженнями, то тридверного гольфа "грата" можна найти десь за 2500-3000 тис. Якшо машинка чотиридверна, або товарного вигляду(свіжопомальована і так далі) то десь 3500-4000. Дизель дорожчий порівняно з бензиновим "братом" десь на 1000 уо. З приводу дизелів, то мене відмовили зразу тому що нормального турбо дизеля такого року знайти дуже важко. А звичайний дизель майже не дає економії порівняно з бензиновими версіями.
хто щось може підказати на рахунок цього гольфіка, мене зацікавило http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=6065
1.Машину треба дивитись вживу. 2.Вона має подобатись перш за все Тобі. Кількість дверей і т.д. треба обдумати наперед. Проїхатись, оцінити чи підходить тобі дизель. 3.Якщо візуально подобається, їдеш до ходовика і бажано моториста, перевірити реальний стан авто. Це не дорого, а заодно а на кузов знизу глянути. 4. Поторгувались, купили. А так тобі хто що скаже: бери-не-бери? Скільки людей - стільки і думок. П.С. пишу не про дане авто, а взагалі.
1. так, планую подивитись. 2. гольфи мені взагалі подобаються) саме 3 дверного і хочу, шукав спочатку бензин, але дизель буде економнішим(в співробітника 1.6 бензин, то тільки і чую, що заправляє і говорить про розхід) в тата пасат тд, нічого так нормальний, тяга є і розхід порівняно не великий. 3. хотілось би взнати сервіси, або людей, які реально скажуть що і до чого, а не будуть хвалити прихвалювати і казати " це для вас самий найкращий варіант, тут все в порядку, кращого вже не знайдете...", як за звичай є по не знайомих сервісах. 4. тут то все зрозуміло))) а хотілось просто почути хто що може сказати, Ви ж Львівські, я думаю, або ж могли зустрічати цю машину, або десь бачити у своєму місті, або ж знати власника чи історію даного авто... та й все таки як не як маєте другі гольфи і знаєте чи вартують перелічені роботи названої ціни. П.С. як спорити про ККД двигунів, то один навперед другого проявляли свої знання та здібності, пояснюючи як описи з технічної документації, так і власний досвід, аж іншу тему створили... а як допомогти людині, яка практично немає ніякого досвіду ні в виборі, ні в обслуговуванні авто, то не знайшлося жодного, хто б поділився власним...
Я недавно купувув машину і чудово тебе розумію :D Добре що знав людину, яка допомогла зробити вибір про який не шкодую. Я про Nazariy. Щодо допомоги в огляді машини, то маю брата, який працює на дизель сервісі. До нього возив перевіряти бусів, яких хотів купити знайомий. Він хлопака толковий і поганого не порадить. Також маю знайомого, який працює по ходовій. Теж може глянути що і як. Якщо я тобі можу бути чимось корисний, то телефонуй. Постараюсь допомогти. Мій тел 067 п'ять дев'ять чотири чотири шість шість три.
Насамперед потрібно закохатись в машину яку хочеш купити (чи по фотках, чи вживу - неважливо) А потім вже... їздити по сервісах чи шукати людей, котрі тобі скажуть з ким вона спала :D Тобто, після того, як визначишся з машиною, тоді і допис тут напишеш, типу "післязавтра власник згоден поїхати на любий сервіс - порадьте куди підїхати". І ще раз нагадую (читай мій допис вище) ніхто, навіть з тих кого порадять, не дасть гарантії, а лише зможе розказати про огляд (заміть, огляд, а не розборку) те, що зможе з власного досвіду, і ти, тоді повинен вирішувати, женитись чи ні
Не ображайся. Те авто з Рівного, напевно, як і власник. У Львові не думаю що хтось його бачив. Якщо є гроші і намір купити: береш "Ваш магазин", чи авторіа, проглядаєш варіанти. Дзвониш, питаєш що цікавить. 2-3 найкращі варіанти домовляєшся про зустріч. Спочатку без грошей приїхати подивитись. Не треба сервісу, є майстри на гаражах, у кожного свої, знайомі, попросиш - домовляться, приїдете глянете. А краще візьми когось, хто шарить, зі знайомих, з собою, вже буде веселіше.
Два плюсики!!! За те, що треба закохатись і за те, що хтось скаже (сумліваюсь я, однако), з ким вона спала! ПиСи. Дорогі Адміни!!! Чому не можна поставити людині два плюсики за шикарний допис??? Я пообіцяла. Є за що!!! Прошу уможливити мені поставлення bass-ові ще одного плюсика!