дякую що допомагаєте, з мене плюсик) ого оце так екземпляр, напевно максимально укомплектована версія+ доробки, як же шкода, що так далеко і не дизель( мені, на жаль, немає з ким виїхати за межі Львова, та ще й з такою сумою і з юридичної сторони сам не розберуся з перепискою(
за межі львова можна виїхати маршрутками, паравозами., а з юридичного боку можна домовитись, проконсультуватись.На крайняк можна зняти з обліку авто, тоді тобі юридично буде простіше.
питання до знавців, гольфоводів мк3, є машина, гольф 3 96 рік, 1.6 бензиновий двигун, темно сірий колір, підмальований передній бампер, трошки здулась фарба на задній арці з правої сторони зразу над колесом, хочуть за неї 4300+ плюс з мене видатки, щоб пригнати з Києва, по знайомству, це обійдеться мінімум в 100 у.о. що собою може представляти така машина з такого року, за таку ціну?? все що знаю, то мені знайомий розказував, який машини зі столиці ганяє, я сам не бачив, не мацав, не нюхав, не куштував))) розкажіть в теорії хто що знає)
WANTED, головне кузов, все решта робиться....бо як купиш биту/перебиту, то будеш мати гємор....ціна халявна, але переглянь на сервісі, щоб тобі приблизно сказали що з нею не так
100у.о. щоб приїхала під хату з Києва це дуже добра пропозиція! Та і ціна на машину дуже вже хороша, ше й доставлять, її вже дуже терміново треба їм спихнути)) Ти хоть реальне фото бачив? Головне кузов, як вже сказали, а решта то фігня, я б казав брати якщо з доками все гуд
машини не бачив, її бачив мій знайомий, який з Києва авто ганяє під замовлення, 100 у.о. то тільки на дорогу і треба буде мені з ним їхати, а от скільки він захоче то я не в курсі, може ще 100 собі, а якщо буде їхати комусь по машину, то нічого напевно не захоче. Якраз сьогодні з ним говорив, на вихідних він знову їхав по машину і дивився на того гольфа, казав при їзді "виє" 5 передача, при повороті стукає кулак, вже досить голосно, по документах Закарпатська реєстрація, по кузову він добре оглядав, то що замітив, то здута фарба над задньою аркою і мальований бампер, напевно був стукнутий
досить гниле заднє крило, кажуть краще і простіше вирізати і вварювати кусок, а друге заднє крило трохи повистрілювала фарба, колір перламутр, дорожча фарба, трохи не дуже з вигляду, здалося б полірнути, щоб було добре. А поміняти кулаки і зробити коробку, щоб п'ята не вила, то приблизно дорого?
WANTED, значить вдарена була в задницю добряче...можливо і не раз...перефарбуєш і буде знову тріскати і т.п...навіщо тобі той гємор?
))) Бо мені тільки на таке грошей вистачає) Маєш на увазі що там де дуже погниле, то було вдарено? Чи то може там де фарба, може я не правильно сказав, то не то щоб повистрілювала, то здулася, значить під нею вже кинулась іржа. Не спорю, сам не бачив, та і не дуже б зрозумів, я лиш по словах знайомого знаю. Він маляркою колись трохи займався, то казав, що бампер зразу замітив, хоча помальований добре, а крило на перефарбованим не виглядало.
Народ, тут така ситуація, є один гольфік, 3 дв, 1988 р.н., 1.6 дизель, мотор казали після капіталки, накатано 28 тис., по кузову, як бачив, де-не-де цятки корозії, фарба позлущувалась, коробка 5ст, вибивають передачі так думаю, що її треба міняти і ще замітив, що як він стояв, хвилин 7, десь там з під моторного відсіку накапало масло плямка десь так діаметром в 10 см. Ціна 2200. Хто що може по описаному сказати?
Ціна дуже низька, відповідно виникає питання чому? Якщо за 5-7хв. виливається стільки масла, то явно там не все гуд. Якщо мотор робили, і якщо добре зробили, то його вистачить на 200т.км (при нормальній експлуатації). Потрібно робити детальний огляд моторного відсіку, і шукати причину витікання масла. З коробкою теж саме. П.С. Якщо до цієї суми(2200) добавити ціну коробки+мотор(я думаю там не все гаразд)+зчеплення(це теж я думаю само собой потім вилізе), то і вийде ЦІНА більш менш нормального Гольфа.
Тільки є один плюс - якщо цим зайнятись самому (можна й на сервісі, але під наглядом) - то можна буде із впевненістю сказати, що з мотором і коробкою все гуд. а купивши Гольфа, можна попасти на будь-який варіант. Моє ІМХО, бо так продавав свою машину (щоб потім совість не гризла, що продав лажу)
Цілком погоджуюсь, що якщо авто (кузов) у нормальному стані, то за таку ціну впринципі можна брати. А далі вже самому доводити до ідеалу. І тоді буде гарантія, що це авто буде їздити мінімум5 років(нормальної експлуатації).
З документами думаю порядок, хоча там номера ще попереднього зразка, а власники мінялись по довіреності. Коробку треба міняти, це десь 200$, щеплення ще десь 100$. За мотор не знаю, капіталку робили, а чому тоді масло тече, це може бути такий варіант, що він також скоро накриється? Я б із великим задоволенням хотів все сам робити, але поняття в тому не маю взагалі Бажання є, сподіваюсь, що колись навчусь
ги, я для гього першою машиною брав Таврію (ну не зовсім для цього, просто грошей на більше не було), то за 2 роки я знав її в здовж і в поперек. + капіталку робив з татом в гаражі. Ніц такого там нема.
Може бути а може не бути.... може просто зливну пробку не докрутили.... але перед продажем мали б докрутити.... )))))))) виробив технологію провірки стану двигуна без розборки. Точність 90%. Якщо маєш якісь сумніви притягни провіримо і будеш точно знати в якому стані двигун