Допоможіть з пошуком мк2

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем WANTED, 7 лип 2011.

1. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    таки так, авто як і власник знаходяться в місті Рівне) з Львовом авто нічого спільного не має.

2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    • Подобається Подобається x 1
  3. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    дякую що допомагаєте, з мене плюсик)
    ого оце так екземпляр, напевно максимально укомплектована версія+ доробки, як же шкода, що так далеко і не дизель(
    мені, на жаль, немає з ким виїхати за межі Львова, та ще й з такою сумою і з юридичної сторони сам не розберуся з перепискою(

4. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    за межі львова можна виїхати маршрутками, паравозами., а з юридичного боку можна домовитись, проконсультуватись.На крайняк можна зняти з обліку авто, тоді тобі юридично буде простіше.

5. WANTED

WANTED Місцевий

питання до знавців, гольфоводів мк3, є машина, гольф 3 96 рік, 1.6 бензиновий двигун, темно сірий колір, підмальований передній бампер, трошки здулась фарба на задній арці з правої сторони зразу над колесом, хочуть за неї 4300+ плюс з мене видатки, щоб пригнати з Києва, по знайомству, це обійдеться мінімум в 100 у.о.
    що собою може представляти така машина з такого року, за таку ціну??
    все що знаю, то мені знайомий розказував, який машини зі столиці ганяє, я сам не бачив, не мацав, не нюхав, не куштував)))
    розкажіть в теорії хто що знає)

6. Vexler

Vexler Аксакал

WANTED, головне кузов, все решта робиться....бо як купиш биту/перебиту, то будеш мати гємор....ціна халявна, але переглянь на сервісі, щоб тобі приблизно сказали що з нею не так

7. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    100у.о. щоб приїхала під хату з Києва це дуже добра пропозиція! Та і ціна на машину дуже вже хороша, ше й доставлять, її вже дуже терміново треба їм спихнути)) Ти хоть реальне фото бачив? Головне кузов, як вже сказали, а решта то фігня, я б казав брати якщо з доками все гуд

8. WANTED

WANTED Місцевий

машини не бачив, її бачив мій знайомий, який з Києва авто ганяє під замовлення, 100 у.о. то тільки на дорогу і треба буде мені з ним їхати, а от скільки він захоче то я не в курсі, може ще 100 собі, а якщо буде їхати комусь по машину, то нічого напевно не захоче. Якраз сьогодні з ним говорив, на вихідних він знову їхав по машину і дивився на того гольфа, казав при їзді "виє" 5 передача, при повороті стукає кулак, вже досить голосно, по документах Закарпатська реєстрація, по кузову він добре оглядав, то що замітив, то здута фарба над задньою аркою і мальований бампер, напевно був стукнутий

9. WANTED

WANTED Місцевий

досить гниле заднє крило, кажуть краще і простіше вирізати і вварювати кусок, а друге заднє крило трохи повистрілювала фарба, колір перламутр, дорожча фарба, трохи не дуже з вигляду, здалося б полірнути, щоб було добре.
    А поміняти кулаки і зробити коробку, щоб п'ята не вила, то приблизно дорого?

10. Vexler

Vexler Аксакал

WANTED, значить вдарена була в задницю добряче...можливо і не раз...перефарбуєш і буде знову тріскати і т.п...навіщо тобі той гємор?

11. WANTED

WANTED Місцевий

)))
    Бо мені тільки на таке грошей вистачає)
    Маєш на увазі що там де дуже погниле, то було вдарено? Чи то може там де фарба, може я не правильно сказав, то не то щоб повистрілювала, то здулася, значить під нею вже кинулась іржа.
    Не спорю, сам не бачив, та і не дуже б зрозумів, я лиш по словах знайомого знаю. Він маляркою колись трохи займався, то казав, що бампер зразу замітив, хоча помальований добре, а крило на перефарбованим не виглядало.

Останнє редагування: 4 січ 2012
  12. WANTED

WANTED Місцевий

Народ, тут така ситуація, є один гольфік, 3 дв, 1988 р.н., 1.6 дизель, мотор казали після капіталки, накатано 28 тис., по кузову, як бачив, де-не-де цятки корозії, фарба позлущувалась, коробка 5ст, вибивають передачі так думаю, що її треба міняти і ще замітив, що як він стояв, хвилин 7, десь там з під моторного відсіку накапало масло плямка десь так діаметром в 10 см.
    Ціна 2200.
    Хто що може по описаному сказати?

13. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    можна сказати що дуже дешево, з документами що?

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Ціна дуже низька, відповідно виникає питання чому?
    Якщо за 5-7хв. виливається стільки масла, то явно там не все гуд. Якщо мотор робили, і якщо добре зробили, то його вистачить на 200т.км (при нормальній експлуатації).
    Потрібно робити детальний огляд моторного відсіку, і шукати причину витікання масла. З коробкою теж саме.
    П.С. Якщо до цієї суми(2200) добавити ціну коробки+мотор(я думаю там не все гаразд)+зчеплення(це теж я думаю само собой потім вилізе), то і вийде ЦІНА більш менш нормального Гольфа.

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Тільки є один плюс - якщо цим зайнятись самому (можна й на сервісі, але під наглядом) - то можна буде із впевненістю сказати, що з мотором і коробкою все гуд.

а купивши Гольфа, можна попасти на будь-який варіант. Моє ІМХО, бо так продавав свою машину (щоб потім совість не гризла, що продав лажу)

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Цілком погоджуюсь, що якщо авто (кузов) у нормальному стані, то за таку ціну впринципі можна брати. А далі вже самому доводити до ідеалу. І тоді буде гарантія, що це авто буде їздити мінімум5 років(нормальної експлуатації).

17. WANTED

WANTED Місцевий

З документами думаю порядок, хоча там номера ще попереднього зразка, а власники мінялись по довіреності.
    Коробку треба міняти, це десь 200$, щеплення ще десь 100$. За мотор не знаю, капіталку робили, а чому тоді масло тече, це може бути такий варіант, що він також скоро накриється?

Я б із великим задоволенням хотів все сам робити, але поняття в тому не маю взагалі:)
    Бажання є, сподіваюсь, що колись навчусь:)

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ги, я для гього першою машиною брав Таврію (ну не зовсім для цього, просто грошей на більше не було), то за 2 роки я знав її в здовж і в поперек. + капіталку робив з татом в гаражі. Ніц такого там нема.

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Може бути а може не бути.... може просто зливну пробку не докрутили.... але перед продажем мали б докрутити.... ))))))))
    виробив технологію провірки стану двигуна без розборки. Точність 90%. Якщо маєш якісь сумніви притягни провіримо і будеш точно знати в якому стані двигун

20. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Куме, поділись технологією :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)