Шановний WАNТЕD ! 7 липня 2012 року буде вже РІК ( ! ) відколи Ви "купуєте" Г2 ! ! ! При РЕАЛЬНОМУ бажанні купити - потрібно максимум тиждень-два. Ви ж не купуєте Мustаng 1964, або Роrsсhе 356 Sрееdstеr ! Це дійсно рідкісні авто, які можна шукати і рік, і два. Навіщо писати, що десь там потріскала фарба, є корозія чи капає масло при огляді 24-річного Гольфа за 2200 ? ! ? ! По-любому це вже ТРУПАК ! Тому що, ні Гольф, ні Джетту в доброму стані НЕ ПРОДАЮТЬ ! Або за великі гроші ! 4-5 тис.$ ! Виняток - Гольф 2 Nаzаrіу ! (Ну, це те, що останньо бачив на ЛФК). Ну ще може бути Гольф YurаRut. (це по Львову).
Так звичайно, якщо зразу є гроші, а коли трохи нестабільна ситуація, тобто час від часу бувають незаплановані витрати, то і купувати немає за що, тому так і тягнеться, вже майже рік))) Та і при виборі я навіть уявлення не маю на що там треба дивитись, читаючи форум досить багато для себе почерпав, тому і питаю про все, що тільки можна:D
Реально. В Золочеві продається Гольф 2, 3-дверка, простий дизель, 1 міс. назад зроблено ремонт ГБЦ (ЦПГ в дуже доброму стані), свіжопофарбована (добре), білий колір, диски ВВS, машина доглянута ! Завтра буду бачити продавця, деталі закину в цій темі. Господар продає бо купив нову 99.
Є стандартні речі... тиск масла і компресія. Добавив до них виміри обєму картерних газів. Уже з пів року формую порівняльні таблиці по даних... і як результат відмовився від вимірів компресії... хіба для уточнення стану конкретного циліндра. Власне виміри обєму газів поза кільцями дають дуже цікаву інформацію... фактично можна з прогнозувати термін служби двигуна....
Обіцяв взнати за той білий Гольф 2 в Золочеві. Взнав. Продався в Тернопіль, минулого тижня. 1987р.в. За 3700$.
Ціна не така і висока, кожен хоче продати своє авто якомога дорожче. Просто є люди які адекватно оцінюють свій атомобіль і розумію самі що дорожче він і сам би не купив таку машину. Ще хочу зазначити що з пів року назад тут в клубі продавався г2, в Рівному, білий в дуже достойному стані, і ціна нормальна. В 25 річному авто за такі ціни будуть недоліки, просто треба вибрати краще для себе, і закохатися. Гроші в авто треба буде вкладати постійно, з цим треба змиритися
http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_golf_ii_8540777.html Якщо заціавив задзвони. Я деколи буваю у Жидачівському районі можеш глянути коли буду.
підміну знову стару і давно забуту тему. Підкажіть будь ласка шановне панство до кого можна відвезти машину на огляд перед купівлею, хто б завтра міг подивитись, сказати що так, що не так, що може ближчим часом стати не так? Ось нарешті збираюсь купити собі давно омріяне авто. Надіюсь на Вашу допомогу. На перед дякую.
Щось не знайшов відповідної теми, то напишу в своїй. Мене цікавить чи буде в цю Неділю, на вибори, працювати нотаріус, а може хтось має знайомого, або і сам надає нотаріальні послуги і зможе в Неділю бути на роботі трохи часу? Підкажіть будь ласка.
Маю знайому-нотаріусиху Теж у вихідний оформляла генералку покупцеві, як я свого Гольфа продав. Можу скинути тел, якщо треба буде. Офіс на вул Стефаника