Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси. Там перед КПП на в"їзді на тер.півостр Крим стоїть знак СТОП-КОНТРОЛЬ але стояв він (липень минулого року) якось під деревом і в стороні я його не замітила, дорожня розмітка стерта, я була тижневий водій, то пригальмувала, але не зупинилася повністю. То даїшник довго інкримінував мені що я порушник тикаючи жезлом на знак ітп. Ну тут вже за бажанням, можна зразу щось дати, можна "харитися" як тут це називають.
Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси. Ще там розмовляють навіть і представники держ.органів виключно рос. мовою. Мартіні а як ти протоколи складав? укр.? коли я говорила укр. даїшники суржили страшенно.
Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси. Ще я коли минулого року готувалася до поїздки в Крим, то знайшла наступний документ Пограничная служба Украины информирует- Постановлением Каб Мин Украины от 3.08.1998г.№1199 в пределах территории Крымского полуострова ( за исключением Белогорского и Первомайского районов ) установлен контролируемый пограничный район. Уполномоченным лицам пограничных войск и органов внутренних дел предоставляется право :idea: останавливать и осматривать транспортные средства и проверять у всех лиц документы, удостоверяющие личность.
Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси. Протоколи я не складав, це робили працівники ДАІ. Спілкувалися українською, це було у Тернопільській і Хмельницькій області. Чим південніше просуваєшся, тим даішників менше.
Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси. Їду на зелені свята до родичів в Вінницьку область по маршруту Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Гайсин. Виїзжаєм в суботу десь 4.30 ранку. В ту сторону їду перший раз, тому прийму всі поради.
Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси. Їхав на травневі свята по цьому маршруту. Почитай цю гілку. Нюансів ніяких не було! http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2299