Сьогодні заїжджав до мене на сервіс оригінальний 2-й гольфик, 1987р.в. рідна фарба, оригінальні диски ZENDER, шильдіки на крилах вользбург і ще купа приємних штук, пробіг 300тис. я просто від стану облизався, мужик з забитого села купив на базарі в дрогобичі за 3200 бульбу возити. прийде піпєц ексклюзивному гольфу
але трішки повернуся до теми - теж маю VW (задоволений на 100%), але машинці вже 15 років - і починаю думати про щось новіше... До речі новіше може бути не тільки корея - є й інші європейські виробники, окрім німців - французькі машини, наприклад рено, пежо...
Дорогі в обслуговуванні і не придатні для наших доріг, бензи, масла і т.д. Одним словом - дуже делікатні. моє ІМХО - майбутнє за ЕЛЕКТРОмобілями, тому не розумію одного - навіщо ганятись за принципом "старе-нове", коли оте і нове і старе скоро буде в одну ціну??. В 2012 році Рено планує налагодити серійний випуск електромобілів, а ФОльксваген взагалі планує бути лідером по продажам і випуску цих автівок.
Багато французів рядові сервіси навіть не хочуть брати. Наш сервіс. теж без ентузіазму беоеться за французів, за деякі види робіт навіть не беремося, посилаємо.... А взагалі майбутнє за автомобілями на альтернативному виді енергії, але ходовка завше буде , нічого кращого ніж підвіска типу максферсон не придумано
Непоганий такий "трамвайчик" http://www.zr.ru/a/125892/ Audi A1 e-tron 1,9л на 100км, або 50км лише акумуляторах, що мені б на кожен день хватало б з головою )) А по темі - вибрав би німця, хоча черато також доволі подобається.
Не випускають їх вже ( 4х4 тепер тільки в скауті і єтті йде знайти нормальний неушатаний варіант з б.у. важко дуже.
Ну и хрен с ним с полным приводом )))) Пысы как вообще отзывы по 1.8 Т ????? __________________[/quote]
А я,враховуючи свій досвід(мав:2108-87р.в і 90р.в,Фольц Джетта 86р.в і 89р.в,Опель Астра універсал 95р.в 2109-93р.в і 97р.в,2111-01р.в,Фіат Скудо-98р.в,Цітроен Берлінго-03р.в,зараз Октавія-03р.в),схиляюсь до такої думки:Звичайно хочеться,шоб машинка була чим новіша,недорога,надійна та ше й гарнюня...Але якшо за однакову ціну вибирати Досвід vs Молодість(якщо йдеться про корею,китай і т.п.),то я за перше...Чому?Всі машини добрі-поки їздять!Як доходить діло до ремонту(навіть фільтри поміняти...)чухай,брате,там,де не свербить...І тут "на коні" той,в кого "народна"(в значенні німецька,бо ми говорим про іномарки) машина...Приходиш на базар чи в будь-який магазин,буває шо треба й на шрот-на тобі любе-рябе!(Сьогоднішній приклад:відламав я пластмасову трубку,в яку щуп запихається...маг."Сигнал" на Кульпарківській,ціна-15 грн!)Не буду сперечатись:зараз з запчастинами до будь-яких марок,практично,проблем нема...Але особисто знаю "щасливих власників" "китайозів",які або чекали на запчастини довго й нудно,а в гіршому випадку "мутили" шось з "совєцкого"...Я завжди буду прихильником тих машин,які надійні,перевірені часом,недорогі й нескладні в ремонті й обслуговуванні...P.S.Це моя субєктивна думка.Можете не погоджуватись.Хто за-підтримуйте!
писав вже в темі про покупку Октавії відгук від майстрів шкода сервісу Ресурс турбіни залежить в першу чергу від режиму експлуатації двигуна. Яким маслом кормлять двигун, наявність турботаймера. Може виходити до 500 тис. легко. Але і за 80тис. можуть ушатати. Проблемою цих двигунів є маховик (демпферний). Його ресурс близько 150тис Відгуки про мотор також дуже позитивні: еластичний, тяговитий, по розходу нормальний. Дуже відчувається турбояма до якої треба звикати.
Розкажу історію:був я нині в свого майстра-гаражника.Позвонили до нього якісь чуваки знайомі,кажуть ми знайшли Суперба 2007р.з 1.8Т,пробіг 105тис,ціна-шара 13 штук вічнозелених,треба глянути на нього "опитним оком" авторитетного майстра,бо там якісь проблеми з мотором,чи візьмешся за ремонт...Поки ті хлопці за ним(майстром) їхали,він пішов до свого сусіда,також "спєца-аматора", спитатись шо до чого,бо той колись мав справу з таким мотором...Поїхали дивитись...через годинку приходить і сміється...Машина не заводиться,масло чорніше ніж смола,в двигуні якісь дивні звуки,коли крутити стартером,бите крило,бампер,колодок нема,шини "лисі"...но ціна приємна...Виявилось машину забрав банк за несплату...Хлопці "підприємливі",хотіли тачку підшаманити й нагріти штучку-дві...Якось він їх відрадив.Ремонт двигуна-космічна ціна...невідомо чи турбіна "жива",шоб шось крутити треба мати фіг знати які ключі,механізми й приспособлення...+розбирати в машині "морду",бо нема доступу(може це тільки в Супербах...але чув шо в Пассаті В5 також...)Одним словом, майстри не хочуть звязуватись з такими двигунами...на сервісі це дуже дорого коштує...А мораль цієї байки така:Купи собі таку "дешеву" машину
Так і є але то для супербів, пасатів, бор тому шо в них положення двигуна повздовжне тобто для того шоби поміняти ремінь ГРМ треба розбирати всю морду замість (як в поперечному положенні двгуна) можна мати нормальний доступ без особливих розборок машини. Октавії побудовані на базі гольфа 4 де положення двигуна поперечне і там з обслуговуванням все ок. Якшо двигун повздовжний то ті мотори ремонтують по принципу якшо вже ремонтувати то все відразу шоби по два рази не лазити.
Друже,я згідний,шо ми з тобою однієї крові,виявляється ше й земляки,бо я в Рівному народився,але,ти мені,вибач,шось ти наплутав...бо якраз Бора,Гольф4 і Октавія "одними нитками шиті"...Мовчу за Пассата,бо не бачив,але в БОРІ ТОЧНО МОТОР ВПОПЕРЕК!А на рахунок заміни ремня ГРМ(якраз сьогодні свій міняв),то ну його в пень!Там не менше треба розбирати...