Довіреність, або дай Другу порулити

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем denis1600, 3 гру 2009.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Ну роздули тему, половина дописів - переливання з пустого в порожнє!!!
    denis1600 ти за шо так переживаєш: за свого другана чи за авто? Якщо такі проблеми, то нікому недовіряй свого залізного коня!!!! НІКОМУ!!! Ніхто на трасі страховки неперевіряє!! Вона потрібна:
    1. при перереєстрації (зняття, постановка на облік);
    2. при проведенні ТО:
    3. при ДТП.
    П.С. Коли я в своїх приятелів і позичаю авто, то беру тільки тех. паспорт на його ТЗ. Ніколи небуло проблем з ДАІ, хоча і без довіреності!!! Головне акуратність на дорозі!

2. denis1600

denis1600 Початківець

Golf2 1990. V=1,8 Mono-injector. RP 3 door
    ROS Та ну як.... Коли мене зупиняли просять Тех.паспорт, довіреність (як що авто не ваше) поліс страхування (як що нема - штраф).

І як це Ви можете їздити на чужому автомобілі без нотаріальної довірненості????
    А якщо ви вкрали авто, а документи були в машині - перевірять доки і відпустять??? Як вони можуть знати шо вам дозволели покататися.

А я думаю що юридично це буде проблема, тому що страхуються дії людини яка за рульом сидить. Хай скажуть, тут хтось зі страхової вроді є - Rules правельно каже. Страхують фактичного водія.

Останнє редагування: 11 гру 2009
  3. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    За один день в мене гайци питали її 2 раза.
    Добре, тоді скажи на який документ ссилатись, коли гайці питають цивілку.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну то РОС сказав так... з досвіду. Так, дійсно, в більшості випадків дайці її не просять. Але було пару раз коли я з ними зажерався бо вони мені один раз неправильний обгін шили коли я насправді робив випередження а другий раз діставали щоб я їм просто так багажник відкрив... так от обидва рази на середині переговорів звучала така фраза "Ну раз такий розумний то покажи страховий поліс". Коли обгін шили то страховка виявилась на місяць прострочена... гаєць зразу про обгін забув і за страховку почав пиляти. Я його чисто по людськи попросив відпустити мене без штрафу мол самі розумієте провтикав поновити, я туди не заглядаю ж кожен місяць, тим більше машина не моя а дівчини... пообіцяв завтра ж поновити. Він глянув на старшого, старший кивнув мол відпусти... він віддав доки, я подякував і поїхав.
    Вобщем тут справа така... як попадеш на нормального то той не буде твого друга за страховку штормити, а якщо попадеш на того якому вчора жінка не дала то треба буде піднапрягтись щоб штрафу не дав.

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    З сьогоднішної ранішньої зустрічі(11.00) з ДАІцями на Богданівській: зупинка, представлення, перевірка паперів, дихання(дуже сильно)на працівника ДАІ, повернення доків і побажання щасливої дороги! Сьогодні напевно маю бонус, зупиняли 5 разів і на кожного дихав!

6. DEMON VWagen

DEMON VWagen Початківець

В пошуках VW Polo
    Напевно, він вже за кермом аж 24 роки, офіційно. Пенсію допитують по спрощеній схемі.....

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну в цій темі ця цифра актуальна постільки поскільки. Автоцивілку зробили обовязковою тільки 4 роки назад, а питати її реально почали 2 роки назад.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)