Відповідь: Драг! я вже багато часу взнаю про той нульовик, багато людей гооврили шо на малолітражці більше буде відчутно ніж на велико обємнику
Відповідь: Драг! шоб поставити прямоток то треба шумку перше зробити. а повний прямоток це типу з пауком? А де шукати запчастини до коробки шоб змінити пеердаточні числа? Навіть якшо буду переключати на піку 1,8 точно не обжену На одному форумі читав шо є якйись распредвал називається 3f плюс впуск 3f на якшо то всьо поставити на мій мотор в мене АЕХ, то буде 93 коника. Ось ссилка http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=41487 Якшо хтось знаєш шо то таке і де таке дістати і чивоно реальні сітки потужності прибавить буду ласка відгукніться
Відповідь: Драг! Ну ти вже зразу 1.8 хочеш обігнати... Спочатку 1.6 попробуй. Де шукати "передаточні числа" поняття немаю. В Німеччині напевно На піку моменту якраз переключати нетреба якщо ти не зрозумів. Ну з 60 коників получити 93 коника тільки распредвалом тяжко, якщо взагалі реально. Хіба в тому випадку якщо твій мотор дійсно штучно задушений на заводі. А так коників 10-15 заміною вала+вихлопом отримати можна з твого мотору я думаю. Після заміни вала треба настроювати програму.
Відповідь: Драг! Трошки далі чим на піку потужності. Залежить від передаточних чисел і від графіку твого мотору (момент/потужність в залежності від оборотів). Наприклад якщо в тебе максимальна потужність на 5500 а на 6000 вона така сама як і на 5000, то є смисл переключити передачу на 6000 при умові що перепад оборотів буде 1000 Момент на старті грає роль. Забагато - букс, замало - провал. Потужність залежить напряму від моменту і оборотів. Ну це моя така думка. Це не значить що вона правильна Але можеш перевірити і засікти час. Першого разу переключай на піку моменту, другого разу переключай на піку потужності, а потім пробуй переключати десь так на 500 оборотів далі чим пік потужності і дивись результат. Вал з впуском.. Знаю де на ВАЗи, на гольфи не знаю. Спробуй глянути сюда, тут радили по гольфах і є сайти http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?p=59228
Відповідь: Драг! Ну я десь за 1хв до сотки розганяюся, але попробувати когось обігнати можу! можна мені тоже???????????
Відповідь: Драг! ДЛЯ Вовки: раджу не ганяти з тревелом, я минулої пятниці пробував зі своїм 1,4 я навіть не знав чи то сміятись чи плакати
Відповідь: Драг! не, !! то просто Вовка дуже сильно тисне на педаль газу тому швидко їздить бо в нього сильні ноги, та шо Пегасе як шо хочеш бути таким швидким як Вова то качай ноги!
Відповідь: Драг! в нього під педалькою нема обмежника і в підпедальному просторі нема дна такщо хід педальки в нього більший відповідно в нього більше відкривається воздухозаборник, і більше втягується бенза, і взагалі тобі раджу прокататись з ним но на грошики, але візьми біноколь, ато ти не побачиш що в нього там ззаді пише.
Відповідь: Драг! То просто покатушки сьогодні.. як завжди кожної неділі (15:00-18:00.. без організації і т.п.. просто народ приїжджає потриндіти про тюнінг і трохи поганяти