о 9.00 почалось і о 9.14 закінчилось,штраф 340 гр.і гуляй.,Правда чуть не запізнився на суд,як назло у пробку попав,але за 3хв.забіг до суду.Є ще деякі подробиці про які писати не можу,розкажу на з"Їзді.І ще гарна новина, моя мала сьогодні буде готова
Я за, але нас звідти витурять за 5 сек за такі справи... А так, життя прекрасне і добре що все так сталось і так прекрасно (відносно) закінчилось. Одним словом, вітаю.
я вже не можууууу.Хто бачив фільм " Безумний Макс",хто може приварити до Джетти ті гострі кілки,знову ДТП сьогодні (на повороті біля Матері БожоЇ),і знову праве крило і бамперррррррр.Маршрутка,вони в зеркала не дивляться.Може є в когось на продаж сигнал від ФУРИ (з компресором):::
я не жартую треба сигннал від фури (задолбали ті шумахєри),на З"Їзді розкажу,під ковбаски.Нема слів ган%они блін.
Гарні голосні сигнали продаються наприклад в Автомаркеті на Луганській. При мені вмикали для перевірки, не найсильнійший, і там приміщення велике, то я аж підскочив), пробудить будь-якого маршрутчика )
Йоп......... шо опять, ну то вже шось пороблено. А тим маршрутникам я би взагалі бошки повідкручував. Я вже купив собі невеличку "биту" мабудь буду їх теж вчити в зеркала дивитись, а що по інакшому робити.: Тримайся Юрик (хоч не сильно розтовкли?).
Дааааа! Нема слів! Тут потрібно інакше: знаю одну точку де за 70грн купуєш дюра-алюміневого "миротворця" (біта). На мою думку це ефективніше аніж сигнал!!! Тримайся, ситуація прикра, але здоровя важливіше!!!