Думаю купити, хто може глянути в Самборі Б3

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем aleks77, 10 вер 2012.

1. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я свою реноху купив за 5,9тис зелених з пробігом 120тис. Авто мало багатенько косметичних дефектів (тріщини пластику, сколи лаку, безліч царапин, декілька вмятин, підкраси олівцем і т.д.) З технічної сторони непрацював омивач (зламаний підрульовий який був за вечір відремонтований) перетертий шлейф подушки безпеки (також за вечір перепаяв) овально- вісімні легкосплави і гума з гулями. Ці всі недоліки були вирішені з часом і авто справно набігало вже 180тис (звісно з"явилися мілкі проблеми та необхідні заміни) та за ці два роки на авто я витратив не більше 3тис грн. (майже 2тис лінзований ксенон). Тому нетреба казати що за 6,2 це відро з гайками а 6,9 це ідеал автопрому, на свій товар свій покупець і кожен по своєму оцінює власне майно. Автор просив щоб хтось глянув з однією ціллю: чи є сенс їхати йому оглядати авто (фотка намальована гарно) а якщо авто невідповідає навіть предпродажному опису то який сенс пекти 300км.? А ви одразу самі небачивши товар почали писати що то "відро", негарно так поступати! Правильно написав хтось із хлопців вище: що місто (чи село) знаходиться далеко, і спеціально туда ніхто не поїде (а не почав гадати на кавовій гущі). Дякую! і вибачаюсь кого образив!

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ціноутворення б/в авто - це окрема тема, і залежить від величезної к-сті чинників.
    З власного досвіду :
    1. Мав можливість купити А6 (C4) 96 чи 97 рік (не пам'ятаю), 2,6 б, дуже добрий стан за 7к.$.
    Власник продавав терміново, бо дочка виходила заміж за італійця, і щоб "не ударіть в грязь ліцом" весілля на Україні планувалось грандіозне.
    2. Купив свій Гольф 2 89р.в. в дуже доброму стані (хто бачив з клубу, той підтвердить) за 2900$. Машина одиноко стояла на величезному подвір'ї шикарного особняка в с. Зубра, а продавець вже давно катався на новесенькому, з салону, Lаnсеr Еvо Х.

3. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ще забув написати.
    Товариш в 2009 році віддавав Еsсоrt 97 року, 16v, версія Ghіа + вебасто, короче всі люкси, за 4к.$, бо треба було гасити терміново кредит за хату.

4. fusi0n

fusi0n Active Member

Passat B3 Variant 1992 АFN@~150HP
    Passat B4 1994 1Z@112HP
    Sharan 2001 AYL@204HP
    Nick Wolf
    Ваша машина сначала была 7200, теперь 6700
    Хотя сразу было - ни копейкой меньше.
    Никто сказки не рассказывает, антирекламу не делает (я Вашу машину вживую не видел), а про уже свою - говорю как есть. Если это режет глаза и уши - можно вежливо сказать.
    Не надо думать, что все вокруг кидалы и мошенники, даже если Вам только такие попадались. Есть много хороших и порядочных людей, которым можно доверять.

Останнє редагування: 13 вер 2012
    • Подобається Подобається x 1
  5. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Можу попробувати підїхати туди на наступному тижні. Пишіть в ПП.

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    На початку ціна була навіть ще більшою :) Тому що машина хороша і продавати я її не хочу. Але треба. Ось такий парадокс, так що вибачайте. Але людей хороших все одно від цього більше не стає, а поганих все більше. Тому треба триматися разом і не ображати нікого, а допомагати. Ось я порадив автору теми шукати не де дешевше, а де краще, може і дешевше. Хоча з власного досвіду і досвіду знайомих кажу, що чим дешевше тим значить гірше, і цей факт ніяк не випорпати чи закреслити. Про якісь виключення один з тисячі мова не йде.

7. aleks77

aleks77 Початківець

Passat B3 Variant, 1991, RP
    Всім дякую за дописи. Бувало всяке, але за той термін, що я шукаю пассата( з 25.08), маю через день оглядини то по одному, а де- коли, - і по три в день. Ще ЖОДНОЇ машини, незважаючи на ціну, не було в задовільному стані. Одну дивилися, але залишила вона по собі неприємний осад( з'ясувалося-перебитий номер кузова), а в іншому випадку- власник з дахом своїм проживають на різних планетах. На запитання: -Чому, власне, продаєте, Б4 Варіант 1,9 ТД з кондеєм за 7200 і з травня не можете продати? , почав кричати, що в нього мрія їздити на Ауді КЮ7, а ще в нього є Кадді, а ще Хата в Золотоноші і я все можку в нього забрати, якщо не вірю....

Десь так....

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    кароче ціна це самий останній фактор від якого залежить стан авто, навіть якщо вона велика, це може бути повний хлам. треба дивитись конкретний автомобіль

9. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Поки думали-гадали авто вже продали!!!

10. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а ти своє непродаєш? в мене малий почав цікавитись собі гавтомобільчиком

11. aleks77

aleks77 Початківець

Passat B3 Variant, 1991, RP
    Дивно, але ще в 10:31 ранку я спілкувався з не зовсім впевненим у собі молодиком, що назвався продавцем, і він гарненько мені обіцяв скинути фото на моє "мило", тобто , як я зрозумів, авто ще не продалося.... На той час... Але розмова моя з ТИМ, ХТО НАЗВАВСЯ ПРОДАВЦЕМ викликала в мене досить сильні сумніви в бажанні їхати в Самбір з грошима з Києва.... Як каже мій один знайомий з ваших країв:- Не певна людина.....

Може, й так краще, що продалася....

Всім красно дякую...... Кому що буде треба по Києву та недалеким околицям - телефонуйте. Або пишіть.....

Свою Джетту 2 вже продав, бо стартовий капітал на Пассат не було звідки взяти...

Останнє редагування: 14 вер 2012
  12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я вже не раз готовий був їхати дивитись кудись в область по селах чи містах, але як тільки чув умову - давайте вже, бо за дві години приїзжають з завдатком, я відмовлявся їхати :) Ціни на ті машини, звісно, були нижчі за середньоринкову. Лише уявляю, що б там мене чекало.

П.С. Машини ті, до речі, досі в продажу :)

13. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    на базаре, два дурака, один продавец, другой - покупатель...
    к этой старой мудрости, больше добавить, нечего...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)