Я свою реноху купив за 5,9тис зелених з пробігом 120тис. Авто мало багатенько косметичних дефектів (тріщини пластику, сколи лаку, безліч царапин, декілька вмятин, підкраси олівцем і т.д.) З технічної сторони непрацював омивач (зламаний підрульовий який був за вечір відремонтований) перетертий шлейф подушки безпеки (також за вечір перепаяв) овально- вісімні легкосплави і гума з гулями. Ці всі недоліки були вирішені з часом і авто справно набігало вже 180тис (звісно з"явилися мілкі проблеми та необхідні заміни) та за ці два роки на авто я витратив не більше 3тис грн. (майже 2тис лінзований ксенон). Тому нетреба казати що за 6,2 це відро з гайками а 6,9 це ідеал автопрому, на свій товар свій покупець і кожен по своєму оцінює власне майно. Автор просив щоб хтось глянув з однією ціллю: чи є сенс їхати йому оглядати авто (фотка намальована гарно) а якщо авто невідповідає навіть предпродажному опису то який сенс пекти 300км.? А ви одразу самі небачивши товар почали писати що то "відро", негарно так поступати! Правильно написав хтось із хлопців вище: що місто (чи село) знаходиться далеко, і спеціально туда ніхто не поїде (а не почав гадати на кавовій гущі). Дякую! і вибачаюсь кого образив!
Ціноутворення б/в авто - це окрема тема, і залежить від величезної к-сті чинників. З власного досвіду : 1. Мав можливість купити А6 (C4) 96 чи 97 рік (не пам'ятаю), 2,6 б, дуже добрий стан за 7к.$. Власник продавав терміново, бо дочка виходила заміж за італійця, і щоб "не ударіть в грязь ліцом" весілля на Україні планувалось грандіозне. 2. Купив свій Гольф 2 89р.в. в дуже доброму стані (хто бачив з клубу, той підтвердить) за 2900$. Машина одиноко стояла на величезному подвір'ї шикарного особняка в с. Зубра, а продавець вже давно катався на новесенькому, з салону, Lаnсеr Еvо Х.
Ще забув написати. Товариш в 2009 році віддавав Еsсоrt 97 року, 16v, версія Ghіа + вебасто, короче всі люкси, за 4к.$, бо треба було гасити терміново кредит за хату.
Nick Wolf Ваша машина сначала была 7200, теперь 6700 Хотя сразу было - ни копейкой меньше. Никто сказки не рассказывает, антирекламу не делает (я Вашу машину вживую не видел), а про уже свою - говорю как есть. Если это режет глаза и уши - можно вежливо сказать. Не надо думать, что все вокруг кидалы и мошенники, даже если Вам только такие попадались. Есть много хороших и порядочных людей, которым можно доверять.
На початку ціна була навіть ще більшою Тому що машина хороша і продавати я її не хочу. Але треба. Ось такий парадокс, так що вибачайте. Але людей хороших все одно від цього більше не стає, а поганих все більше. Тому треба триматися разом і не ображати нікого, а допомагати. Ось я порадив автору теми шукати не де дешевше, а де краще, може і дешевше. Хоча з власного досвіду і досвіду знайомих кажу, що чим дешевше тим значить гірше, і цей факт ніяк не випорпати чи закреслити. Про якісь виключення один з тисячі мова не йде.
Всім дякую за дописи. Бувало всяке, але за той термін, що я шукаю пассата( з 25.08), маю через день оглядини то по одному, а де- коли, - і по три в день. Ще ЖОДНОЇ машини, незважаючи на ціну, не було в задовільному стані. Одну дивилися, але залишила вона по собі неприємний осад( з'ясувалося-перебитий номер кузова), а в іншому випадку- власник з дахом своїм проживають на різних планетах. На запитання: -Чому, власне, продаєте, Б4 Варіант 1,9 ТД з кондеєм за 7200 і з травня не можете продати? , почав кричати, що в нього мрія їздити на Ауді КЮ7, а ще в нього є Кадді, а ще Хата в Золотоноші і я все можку в нього забрати, якщо не вірю.... Десь так....
кароче ціна це самий останній фактор від якого залежить стан авто, навіть якщо вона велика, це може бути повний хлам. треба дивитись конкретний автомобіль
Дивно, але ще в 10:31 ранку я спілкувався з не зовсім впевненим у собі молодиком, що назвався продавцем, і він гарненько мені обіцяв скинути фото на моє "мило", тобто , як я зрозумів, авто ще не продалося.... На той час... Але розмова моя з ТИМ, ХТО НАЗВАВСЯ ПРОДАВЦЕМ викликала в мене досить сильні сумніви в бажанні їхати в Самбір з грошима з Києва.... Як каже мій один знайомий з ваших країв:- Не певна людина..... Може, й так краще, що продалася.... Всім красно дякую...... Кому що буде треба по Києву та недалеким околицям - телефонуйте. Або пишіть..... Свою Джетту 2 вже продав, бо стартовий капітал на Пассат не було звідки взяти...
Я вже не раз готовий був їхати дивитись кудись в область по селах чи містах, але як тільки чув умову - давайте вже, бо за дві години приїзжають з завдатком, я відмовлявся їхати Ціни на ті машини, звісно, були нижчі за середньоринкову. Лише уявляю, що б там мене чекало. П.С. Машини ті, до речі, досі в продажу
на базаре, два дурака, один продавец, другой - покупатель... к этой старой мудрости, больше добавить, нечего...