Відповідь: Двигун гріється в пробках Для більшості інжекторів 65 градусів по цельсію це вже робоча температура, а тут йдеться про плюс-мінус 10 градусів. Тим не менше я проти низькотемпературних датчиків - колись собі поставив - за два місяці минулого літа попрощався з вищезгаданим персонажем мультика, підшипники розбилися.
Відповідь: Двигун гріється в пробках підкажіть де у Львові купити той датчик??і скільки він коштує орієнтовно???
Відповідь: Двигун гріється в пробках Магазин Євромотор, Тургенєва, 63, в них багато такого, або замовляєш через інтернет у нашого Бейліса чи заходиш до нього на роботу в магазин "Автосоп"
Відповідь: Двигун гріється в пробках В мене така проблема : після 10-15 хвилинної роботи двигуна на холостому ході включається вентилятор і на дачику стрілка перевищує норму , шо то може бути ? та проблема з'явилася в мене після заміни помпи і тосолу , то було десь 3 місяця тому. коли їду на великих швидкостях і 2000-3000 оборотів то ше нормально , після того включається вентилятор . До заміни помпи і тосолу такого не було !
Відповідь: Двигун гріється в пробках Все новмально. Коли машина стоіть і працює двигун то обдуву радіатора нема того й включається вентилятор. А 3 місяці назад коли ти все це міняв то взагалі була зима і холодно! Не рівняй коли на вулиці -15 і +15