ну прекрасно. заїзд до мого дому один і він пролягає через площу ринок. абсолютно легально маю право під'їхати під власну хату. Тому обгрунтуй що саме я позорив. ти знаєш яке складне там перехрестя. + з теперішніми корками, коли всі злі і ніхто нікого не пускає. так, мені здалось що то ти був (в правому ряді втік в сторону Левандівки ? ) фа-фа не чув так що ж я порушив ?
Власник синього кантрі з клубною наклейкою з яким їхали сьогодні зранку від Коперніка майже до економічного факультету Франка, номер 857-36 ТС може помилився трохи. Правий задній пильник порваний можливо помиляюсь але краще перевірити.
По-ходу і вчора близько 19.00 на Липинського та сьогодні о 9.00 на Ярослава Мудрого фа-фа SASA (але я не впевнений).
цілий день фа-фа машинам ОлегаМ, самого ж Олега в Городку нє наблюдал а вечором фа-фа, мах-мах рукою, блим-блим поворотом, і розворот Дізєлю!! Фак, я ще ніколи не був так радий бачити своїх на дорозі п.с. Дізєль, благочинністю займаєшся ?
Ні, він просто, своїм гольфом волочив за собою ("тіпа з рубрики - братський форум") Аудюху (таксиста), який "вкляк" біля Спліта....... спочатку він просив ключ на 13, щоб трамбльор регульнути, а потім "впав на хвіст" та просився, щоб його заволочили на 2-х метровому шнурку з 5-ма гудзами до повороту на Рясне...., бо кур...а Диво Анус не міг стягнути. А тут на поміч гольфік трапився. КІТ, а ти, якого милого попід колеса скакав?......
Фа-Фа сьогодні десь о 8 на обїздній в "Пасіках Зубрецьких" за заправці Укрнафта Б4 пассату універсалу з наклейкою клубною на задньому вікні