КІТ, по ходу, місякував , або чогось настрашився мах-мах рукою Андрію (vwiskasha), побачив-побачив тебе, долі секунди Шо ти, шо я - летіли одне-одному назустріч з перелаштуванням по рядах.
А, ще фа-фа Шегу, приємно було зустрітись вночі. П/С/ це вже другий раз так. П/С/С/ Авдюха суперски виглядає, особливо вночі під фонарями вулиць, і вилизана, як в кота яйця....
Гг))) І тобі фафа) Радий був зустріти. Дякую;-) А ше фафа вчора на стрийській Черепасі. Головне керміта побачив, а мене прямо перед ним - ні. Гівнюк!)))
Сорі! Зір падає, робота дається взнаки. Але в Керміта вікно було опущене і номера іноземні, а тебе не було як ідентифікувати ))
Не реально)))) Хіба боком на бруківці)) Шоб шліфанути кватрою треба з 500 коней під капотом мати певно)))
А де ти його вночі бачив? Хоча його тепер не помітити важко, коли єдин ксєнон сі не світи.. Чекай, приїду на GTI то буш мій дим нюхав !
Блим-блим сьогодні о 14.30год. Г2, двохколірному, рундженджово-сірому, з фарами тушканчика (джетто-морда)
Кульпарківська-Щирецька, 17:30, фа-фаааааааа.... синьому Г3 з наліпкою на задньому склі! Мужчіна трохи охфігів від мого фа-факання напевно не зрозумів що я від нього хочу
Радий був вчора (чи то сьогодні) вночі тебе vwiskasha догнати і зустрітись..... Як там пасажир?, його не "висадило на ізмєну" моє блим-блим???
Мах-блим Роману diesel757 сьогодні в обід біля авторинку на Зеленій))) Ми не знайомі в живу але машину чітко впізнав =))) Я був на свому гольфіку