де ти був?, треба було підійти, якщо ти був на ринку. А, то я потім ще цілу годину шарахався, бо треба було час вбити. А якщо проїздом ти був, то вибачай.... ти мах-мах, а я блим-блим. Твою авді без наклеки можна впізнати,..... - по блЄску! Скоро фарбу зітреш
Я виїжджав а ти стояв спочатку, я перше вирішив вийти але потім побачив шо ти зустрівся з якимось дядьком, я блимнув, але ти був занятий))) Було би якось тупо перебивати тебе =)) Та і тим більше я з роботи через обідню перерву махнув туда-назад =) Класна машинка в тебе
то не дядько, то мій колишній керівник, в нас там була здибанка. А так, всьо норм., треба було підходити, бо я тебе не помітив, та й після того, ще годину на ДСК з бакалом квасу шорхався в тіні.
взаємно ! ні він був пяний і сказав що все нормально ) п.с. нагадаєш розкажу про випадок "клієнтка і мусара" атвічаю вимреш ):D
а я то думаю, кому то я заважаю, що аж фа-факає. а потім побачив біло гольфіка. ще казав брату, певно з клубу, але щось ніграма наклейок на кузові нема... тому, кліп-кліп очима тобі )
і тобі привіт ! радий зустрічі на демянській ,а на кульпарківські не встиг фа фа зробити вже в дзеркалі тебе побачив ...льотаєш...)
і фа-фа і блим-блим учасникам київського фесту, які феєричною кавалькадою прямували до місця фестивалення київською окружною.. точно бачив блискучий "кантрік", а з дядьками з чорного "сірка" навіть ближче познайомився...
Тіпа, привіт!, зеленому Б4 пасату на Городоцькій о 9.00. П/С/ їхав ззаді мене, не блимав, не фафакав, хоча після обгону побачив на задній шибі адрес нашого сайту. То, взагалі клубна машина?, чи то скоріш всього колишня клубна?