Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим хто би говорив! Додано через 8 хвилин Я замахався фа-факати і блим-блимати ZET'у сьогодні в 19:45 від Петрушевича ди 6-ї школи аж поки не зрівнявся з ним в правому ряді. А тут облом - в машині якийсь дядько сидів (за кермом) і пацанчик (здається він був на з"їздах в якості пасажира) і здивовано на мене втикали :shock::shock:. Я помахав, що помилився і стало невдобняк . От таке то фа-фа і блим-блим. А ну ZET, чекаю пояснень :evil:. Чи може я твою машину переплутав :?:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Подяка на перед скоро зустрінемось мені ше не довго (відновлююсь після аварії)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа жовтому "низко летящему самолету" на 17' дисках на В.Великого вчора в 11.20 і кліп-кліп очима йому ж в 11.30 на Горбачевського =)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим машину не переплутав , то тато з братом їхали , вони просто нікого не знають)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа чорне Корадо сьогодні біля приміського вокзалу о 12:30. Здається не Мартіні...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа Antoha. согодні виїхджав з Пелехатого на Шевченка приблизно 20,00 год.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фафа вчора ввечері нашій салатовій жучці у Звенигороді на Галицьких фестинах
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим та! ми там були і добряче змерзли і тобі ФА-ФА !!! Додано через 2 хвилини точно! їхала дивитись лижі
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа чорній Джета 2 GT сьогодні на Городоцькій о 17:30 (біля церкви Анни стояла в пробці)