Drapula, Олег М., драпуломобіль єдиний у Львові! У другого чорного Кроса під лобовим жовта квітка, якщо не помиляюсь соняшника. В Драпули, якби щось і було, так це листок коноплі! ))) Знай наших. . . і відрізняй!
І фа-фа і блим блим голубому сірку сьогодні на Панаса мирного десь в 9 00 я за ним їхав досить довгий час але відповіді не було. Хто то такий ?
То я їхав. Просто це була перша поїздка після ремонту АКПП і я прислухався до кожного звука з моторного відсіку. Твій пасат помітив тільки коли ти побібікав. Соррі... Фа-фа
Борман, ти більше так не роби, могли з тобою боками потертися. Підкрався зліва , протиснувшись між мною і тротуаром і сигналить. Я від твого фафа міг зпереляку смикнутися праворуч і в когось там заїхати
Я не гордый,просто я иногда по сторонам не сильно и смотрю когда дорога не очень благоприятна!!! И тибе ФА-ФА!!!!!
фа-фа Monkey на заправці WOG що вкінці проспекту Чорновола. 10 хв тому назад. ситуація наступна.. Поставив авто у гараж і йшов додому з дружиною попри цю заправку і тут дружина мене легенько штовхає і говорить. - дивись якийсь чувак на заправці хордить в такий мороз у облягаючій футболці, я звичайно роздивився і впізнав дружбана Monkey та його зелену Тойоту авенсіс.