Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Ти просто купив підробку з лого VW. Ось і вся різниця. А ця Джета не підробка!
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація що таке поганий метал? напиши мені марку поганого металу?? сталь 3 не поганий метал, а дешевий, застосовується всюди в будівництві.... 30ХГСА негартований -не набагато кращий, а загартований--ого!-з нього 80% болтів в літаку 12Х18Н10-м"який, але не іржавіє...мед інструмент--з нього... не вчіть мене про метал (див. підпис-- я літаки будував) метали бувають дешеві, дорогі, неправильно використані, а не погані чи гарні!!!! їх конкретні конструктивні характеристики залежать від марки, термообробки, покриття... допис про покриття-то приклад!!!! так само можна написати про термообробку, зварювання, і т. д.
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація На тому китайському ФВ на з/ч будуть проставлені логотипи і заводські номери, тому що то не тільки решітка з логотипом на машині, яка похожа на Джету МК2, а тому що то й є ресталінгова Джета МК2, і то є ФОЛЬКСВАГЕН!!!!!! А решітка, яку ти купив, то й є замінник для вашин виробництва Фольксваген. Теж питання і до тебе. Кузов до твого сірка був вироблен на заводі Карманн! ;-) Так що, у нас теж не Фольксвагени? ЗІ Доречі, хлопаки, скажіть, як зветься завод у Канаді, котрий випускає Туареги?
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Не виключаю. Але де гарантія що тут не підробка? Хто кого вчить? Метал буває неякісним і це стверджують офіційні джерела. І саме через те Європа не входить до лідерів з імпорту українського металу. Це теж твердження офіційних джерел. Лінки я наводив вище. Якщо конструктор літаків з цим не згоден - нехай звертається до першоджерел і сперечається з ними. Тут тема не про те і відстоювати інформацію з сайту ММК ім. Ілліча я не збираюся. Так само як не збираюся будь-кого вчити. Прошу читати мої дописи уважніше. Звідки інфа? Фольксвагени. Карманн це не китайський завод, що працює на внутрішній ринок а постачальник запчастин для ФВ. ФАВ це не постачальник запчастин для ФВ, тому приклад вважаю недоречним. Він зветься одним з заводів для експорту у країни Америки. Як і завод у Бразилії, звідки Пойнтери потрапляють навіть в українські магазини. Тому приклад теж недоречний. Взагалі ми тут говорили про якість китайської джетти а заїхали в Канаду та Остербрук
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація якщо метал перегріти, перегартувати, то він буде гірше гнутись, кришитиметься, навіть найякісніший! забезпечити найкращі умови - оце й є технологія!!! якщо зробити ложку зі сталі 18Х95 (з неї кульки в підшипниках - суперсталь), то вона буде неякісною--бо іржавітиме! кожній сталі своє призначення!
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Орест, я стверджую, що 100%(!!!) то НЕ ПІДРОБКА!!!! То серійно по ліцензії виробляемий Фольксваген!!!
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація То є все-таки нормальний та повноціннийФВ, але для внутрішнього ринку Китаю - так само як Жуки (самі перші) довгий час вироблялися для Бразилії. У ЕТКА 7.0 окремо представлені такі ринки: Аргентина, Бразилія, Китай, Мексика, Європа, США та Південна Африка Стосовно Китайської Джетти - так, вона там офіційно виробляється та носить внутрішній код 1GD (Golf mk2 - 191; mk3 - 1H1)
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Сподобався допис по ссилці: По поводу качества, завод FAW - VW принадлежит VW и немцы выпускают на нём много автомобилей котрые импортируются в европу, в частности Шкода СуперБ (перелицованный и удлинённый пассат Б5) выпускался именно на этом заводе, так же там выпускается Ауди А6 с увеличенной базой, стандартные Гольф 4 и Бора, и транспортёр T5...все эти машины идут на экспорт, правда не увеерн что в европу... Дело в том что китайцы очень диффернцированно подходят к выпуску продукци..то что идёт под маркой VW - высокого качества, то что идёт под FAW имеет качество ниже среднего.. хотя там теже рабочие, Есть мнение? Зарегистрируйся и ответь! работающие посменно то там то там..
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Цуко...косоокі і до гольфа добрались???? Як би там не було, ліцензійно/неліцензійно, ті китайські фави ніколи не будуть повноцінними МК2 гольфожетами. Мені вони не подобаюця, і я би з справжнього гольфа на таке не пересів, пофігу шо то нове, а мому 20 з гаком років. То якийсь вінегрет а не машина, панель з тройки чи коради, руль від пойнтера, оптика і бампера взагалі фтопку, і ше напевно нємєряно авторських косооких запчастин і елементів екстер*єру/інтер*єру. От оригінального гольфа МК2 ГТІ в кульку з якихось заводських запасів я б взяв- оце ДА!
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Не зовсім так. Я привів оригінальні індекси моделі для європейських Гольфів. Хоча G4 (1J0) випускається у Китаї. G2 та G3 випускалися лише у Європі та Мексиці.
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Ну про те, що FAW це німецький завод - не повірю, доки не побачу доказів. Ну не зліться, просто мені зі всіх сил не хочеться розчаровуватися у такому класному бренді. Чи всі згідні, з тим, що вказана джетта це та ж джетта 80-х тільки покращена?
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація YНі, вона не покращена, а перероблена. На більш сучасний вид.
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Це спражній плагіат:"Их место у подворотни, а не на первом ряду"....
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Тепер зрозуміло, чому не хочеш сприймати аргументи
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Якщо комусь цікаво: FAW - First Automobile Works - був заснований у 1953 році та зараз входить до "Великої п'ятірки" автовиробників Китаю. FAW є частиною багатьох спільних підприємств: Sichuan FAW Toyota Motor виробляє Toyota Prius для китайського ринку. FAW-Volkswagen and Audi виробляє FAW-VW Jetta, Bora, Sagitar, Audi A4 та Audi A6L (довгобазну A6). Крім того FAW є частиною СП у Росії (в Алтаїському краї), де виробляється місцева версій Zhongxing Admiral. Tianjin Xiali виробляє Miles ZX40 - електричну версію Daihatsu Move, що стала першим китайським автомобілем, що продається у США.
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація може мене засліпило, але я їх не бачу Піпець сучасний. Космічний я б сказав. Ну то який він німецький завод?! Логічно, чому це г не можна вивозити з Китаю.
Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація Та, мабуть, краще вже ці Джетти, ніж Чері, Гілі та подібні.....