Наскільки я знаю на сайті є галерея фоток, і мартіні постійно докидає туди цікаві фольси от я і подумав може хтось має якісь цікаві фото щоб він міг їх виложити я маю декілька реаритетів якшо сподобаються закидайте в галерею;-) WV ??? WV baggi WV baggy new WV iltis WV karmann ghia WV Transporter T1 :mrgreen:
Відповідь: Галерея ОК , дякую, днями ці фотки знайдуть своє місце в галереї До всіх прохання, разом з картинками давати максимум інфи яку маєте про них. Назва, рік, характеристики тощо. Програма мінімум - назва кожної машини, як у Піонера тут. Програма максимум - стаття про кожну з них Побудуємо цікавий клубний сайт разом!
Відповідь: Галерея Мартіні а тобі потрібні тюнінг фольси, бо я в галереї мало побачив, і ше там є твоя і тополєва а моя мафинка туди може потрапити????????
Відповідь: Галерея Все відправив, коли прийде напиши, а фото своєї мафини потім кину коли сфоткаю:mrgreen:
Відповідь: Галерея Маотіні а якшо в галереї зробити розділ ВТ і кинути туди пару тих робіт шо я робив нашим мафинкам і щасом докидати
Відповідь: Галерея Маю колекцію фот тюнінгованих ВВ за 3-річний строк Привезу на дисках, якщо кому треба
Відповідь: Галерея тут все є буде щось нове я закину, останє що я робив фото твої джети з мамою можеш теж закинути воно має бути втебе на кампі+ закидай сток і тюнінг http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=436