продавець підпишеться, планую брати Орестового (Ссіроко) 9А, пословах Ореста двигун хороший, та й гарантію він дає на місяць (доки не поставлю), але передивитись всеодно треба
невже у львові нема путніх майстрів по фольксвагеновських двигунах? чи ніхто не хоче за них підписуватись?
у нас в клубі є прекрасна людина! Олег М. і його тема Запчастини та сервіс від Олега М. Недавно моя машина там обслуговувалась -- ставлю сервісу +100 ))) а Олегу +200 Контактуй з ним
Мій 9А. Він вже вскритий, готовий до огляду. Продаватиму його з рідною головою. Стан там не на 5, бо блок після ремонту. На циліндрах відчувається невеличка виробітка, але кільця стоять нові. Причина заміни - масляний насос поміняний, клапан теж. Решту - повинне бути нормуль, для гарантії ще глянемо в майстра.
якщо цікаво, почитай http://forums.corrado.su/showthread.php?t=4461 http://forums.corrado.su/showthread.php?t=2682
уррраааа!!!! приехали карбюраторы!!! карбы вроди цэлые, всё што должно крутитса - крутитса, всё на месте, но фотки в домашнем освещение выходят припаскудные, фотать буду завтра
Лёд тронулся, сварил колектор, прикупил систему зажыгания и прочие безделушки, начял разбирать машыну
Гольф супер авто сам на такому катаюсь тільки 4 дв 1.8 GU , теж багато чого поміняв зато тепер під капот не заглядаю лиш воду в бачок доливаю. Є питання на рахунок компенсаторів скільки на них можна їздити якщо чути лишні звуки ("клацання")
ИМХО - краще зразу поміняти щоб звуків не було, неправильне газорозподілення та занадто великий хід самого компенсатора можуть аукнутись, хоча кажуть що їздити можна поки клацання не набридне. З.І. новий двигун вже в машині
трохи фоток: карбюратори ВЕБЕР ДЦОМ 40 впускний колектор трохи я його зробив задовгим, але покищо все поміщяється хтось мені може пояснити як до цих кронштейнів кріпити генератор???
051260885А и 051260885И я уже раздуплился што к чему. к этим кронштэйнам крепица немного другой генератор. я пошол к соседу и взял у него кронштэйн от дизеля. но спасибо покрайней мере за попытку
чтоб не подумали что проэкт окончятельно заглох - немного фото колектор на движке. а это то за что цэнятса горизонталки - практически прямой доступ воздуха к клапанам в таких условиях приходица работать но я не унываю
Собственно карбюратор WEBER DCOM 40 и его разобраное состояние а это новый член моей авто семъи - Амулет "Мулька" и старожыл нашего автопрома - мой ровесник - Москвичь 2140 SL, кстате, если кто знает где передний бампер на него взять льзя - стучите в личьку
Ат маладца! Где фильтра к веберам и каков их ресурс/цена (фильтров) Коллектор переваривал/резал старый от 9а?
колектор полностью самодельный, вареный с нуля. фильтр будет родной фольксвагеновский от карбюраторного авто. ещё надо будет сделать ресивер так как авто планируеца чтоб ездило на газу