Golf II Gazen Wagen by vitOK

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем vitOK, 2 жов 2009.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ну коли вже фінальні фотки і звіт будуть!

2. вовчикGTI

вовчикGTI Новачок

mk2 gti 45 weber
    на твоем месте я бы разрезал коллектор и вставил бы через шланги

3. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    выкроил немного времени с делал фотки

эта страння рыжая штука - ресивер. ево непонятная форма обусловлена тем што подругому он между карбами и радиатором не влазит

подкапотщина:

затёрты и убитый WAG Sport:

и немного фоток самого гольфа:

а эта наклейка скорей необходимость чем украшение:

Останнє редагування: 6 кві 2010
  4. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    итак про роботы которые были проделаны.

= у Орэста был куплен двигатель 9А и попутно забрано кучя ненужных ему железяк которые пожже пригодились в постройке авто, отдельное ему спасибо за моральную поддержку в момент когда меня всё заи.............. и хотелось продать это гольф.

= в далёкой восточьной Украине приобретены карбюраторы WEBER 40 DCOM за недорого - 900 грн с доставкой (наша укрпочьта цэны лупит просто ужжжость), промыты, и перебраны. две баночьки промывки - 70 грн и два подшипника - 10 грн.

= куплены разнообразные прокладочьки, ремни, ролики натяжытели итд итп в очщей стоимосте около 500 грн.

= отдельное спасибо Олегу М за болты ГБЦ

= куплена и установлена система зажыгания от двигателя PL, аналог микропоцэсорной системы зажигания. поипъала она мне моцк конешно, но причина была выяснена и устранена. цэна около 80 у.е. спасибо Kymу за консультацию, и ребятам с московского форума за схему зажигания и идинтификацию блока управления.

= сварен впускной колектор, отшлифован на заводе и успешно установлен. цэна 30 грн без учёта выпитого пива.

= слеплен воздушный ресивер, ГБО адаптировано под эти карбюраторы, сделана коробка под воздушный фильтр. фильтр остался стандартный фольксвагеновский от карбюраторного гольфа. это всё будет переделыватса в связи с будущей заменой радиатора, родного радиатора не хватает, преобретён радиатор от турбодизеля. спасибо Тарасу 1988 за наводку.

= преобретён тросик и ручька от дизельного Т4 для подсоса на карбах, всё это акуратненько и приятно становитса в родную панэль, тросика не хаватает буквально 10 см (пришлось удленнять)

= сварен новый фланец охлаждения так как пластмасовый был залеплен герметиком и потёк. вообще стандартные фланцы не подходят, их надо гнуть, а они (пластмасовые в смысле) не гнутса и не паяютса, и не клеятса :sad:.

В планах прикупить другие сидушки, обезшумить салон, поменять диск сцепления и прокладку картэра (тичёт цсцуко), поменять радиатор (уже купил, но празники занятса не позволяют), купить новый бензонасос, взял у Орэста два погружных бензонасоса, ниодин ремонту не подлежыт, выело ламели ротора, поставить шырокий задний бампер, поменять передние пружыны на более жосткие и левую стойку.

• Подобається Подобається x 1
  5. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    результатом доволен, изза палённого сцэпления немогу в полной мере ощютить всей прелести проделаной работы, но машынко валит хорошо.
    расход бензина около 9 литров на 100 км в сешаном цыкле, газ пока толком не засикал.

в результате роботы было приобретено до того нафиг ненужное оборудование, хотя и полезное, кучя опыта, потрачено много невров и сил...

ТУБИ КАНТИНЮЭД

• Подобається Подобається x 2
  6. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Молодець! Роботи багато зроблено. Якщо подивитись під капот, то ніби роботи небагато але насправді на 100 % знаю скільки відбирають часу різні косяки, дрібниці. Вони і відбирають кучу нервів і грошей. Розкажи як там справи з гальмами, паливними трубками і зчепленням?

7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Я також вважаю тебе Молодцем... Супер...

8. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    гальма чіпати найближчим часом не буду. паливні трубки лишились рідні, їх цілком вистачає, та й насос стояв погружний з інжекторного гольф2/ссіроко2. диск зчеплення спалив, але гадаю що 190 мм вистачить для початку, бо той що вмене стїть (той що попалений) був трохи залитий мастилом тому і не фунциклював як слід з самого початку.

9. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    за цей короткий час багато чого сталося.
    - помер бензонасос - купив новий за 100 грн.
    - побив авто - тікав від жігуля який летів мені в лоб, та й сам я не повільно їхав, в результаті побитий бампер, погнутий підсилювач бампера та погнуті кріплення цього ж бампера. жігуль епстественно втік.
    - поміняв радиатор, тепер 90амперний акумулятор не влазить :sad: . або перенесу акумулятор чи в багажник чи під кутом поставлю, або поріжу дифузор та вентилятор щоб не заважали, або поставлю вентилятор перед радіатором а штатний зніму.

10. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    авто обзавелось новым радиатором и новым блятьстящем ресивером

11. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    я помітив як у тебе радіатор вісить... там же по кріпленю його можна перевісити в самий лівий угол.. у мене так вісить....

12. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Йуркь. там тепер зовсім інший радіатор і вигляд підкапотного відрізняється, доречі у тебе радіатор більший ніж стояв у мене і він так і розрахований прикрувуватись до самої лівої дирки.

13. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    вчера менял задние сайлэнтблоки и проклял немецкий автопром. провозился с ними весь день. в следующий раз загоню на СТО и пусть сами ипъутцо

14. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    блін мені також треба міняти(потріскала резина),розкажи трошки більше в чому проблема?

15. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    первая проблема - их вытянуть из балки. проще всего вырезать или высверлить резину и разрезать полотном ножовки бляшку сайлентблока вытянув его по частям. мя учясть выкавыривать сайлэнтблок миновала так как преведущим хозяеном вместо ВАГовских запчастей были запихнуты неведомые резинки не имеющие отношения к гольфу.
    вторая проблема это забивать это сайлэнтблок, его диаметр больше чем ушко в которое он забиваетса, нету твёрдого упора для балки если она не снята и бить не удобна та и не почему особо - форма у сайлэнтблока кончиная. я мало того что фигачил по нему совсей дури молотком так ещё и смастерил съёмник чтоб тот затягывал сайлентблок внутрь и напихал графитной смазки.
    лутше не заморачивайся и отвези на сэрвис

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Мда, віток, я ж тобі казав що там адскій сєкс :)

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    :D Дааааа! Взялся так взялся... сочувствую! Ты конечно молодец что сделал это но всем на будущее - менять только на СТО!!!

18. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я колись теж міняв на Гольфі 2 (десь роів 10 тому), намахався як і ти майже цілий день. А наступний раз я вже міняв на СТО, то я пережив так шо просто "піпець". Майстер висотою 2 метри, та силою теж не "хілий" лупив кувалдою так, шо стіни на СТО ворушились. Лупив він десь хвилин 40 з перекурами, а потім присунув зварювальний апарат і ще випалював хвилин 20-30. Корочє він був не радий моєму візиту на СТО(потратив години 3-3,5). Але шо поробиш коли так придумали "німці".

19. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    щоб їб...лися українці :)

20. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Маленький фотоотчётик про то как я подвигал радиатор в перёд:
    Это скоба возле левой фары

Это скоба возле правой фары. она повёрнута на 180 градусов, в железяке болгаркой прорезана дырка
    Крепление радиатора возле левой фары-так оно смотритса сверху

А это новый ресивер, и помытый движок.

Останнє редагування: 10 тра 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)