Дуже правильне рішення брати донора синхро якщо дивитися зі сторони реставрації повного приводу. Якщо в колір попадеш - то вообщє пєсня! А ціла машина запчастин ніколи лишньою не буде! Де шукати - на польських сайтах. Хто прижене - тут на форумі купа умєльців.
Так аварія не сильна. Але просто зараз є можливіть щось підшукати для нього. А оскільки в мене немає заднього моста і коробки рідної завдяки попереднім власникам, то якщо б попадеться щось хороше то я думаю варто спробувати. А якщо нічого не найду то буду робити. Ну страхова вже заплатила тому маю деякий базовий капітал на пошуки.
Всім добрий день. Хто може знає чи підходять деталі передньої підвіски SEAT Toledo MK1 до GoLF 2. Як я читав що Толедо зроблене на базі Golf2 тільки трішки модернізований. Просто є толедо на розбирання. Буду вдячний за інформацію
на екзісті, по кожній окремо запчастині, є до яких машин вона підходить. не можна загально говорити про всі деталі. щось може і підійде, а щось може бути на пару міліметрів інше. я вже так наколовся з гальмівними дисками... так що або каталог, або штанген в руки і міряти деталі від гольфа і сеата.
Там по ходовій. Якщо не помиляюсь то ліва рульова тяга, шарнір, наконечник, втулка, балка... Це поки я ще на око дивився. Як розберу повністю то відпишу.