Нажаль на цей раз не зможу бути на свому мк1,але з задоволенням приїду подивитись на "одинички" Олег М. і Куліч'а,якщо він буде,бо в мене також 5 дверка!
Питаннячко: у мене є задня полка синюватого кольору, у салоні більше нічого такого кольору нема і це й колір не вписується. Тому хочу її перефарбувати, але вона покрита мінімальним ворсом, відповідно проблема в тому. Як її перефарбувати щоб це естетично виглядало? (незлипся ворс чи ще шось не так зробилось)
Візьми фарбу в балоні для замші, продається у взуттєвих магазинах.Не злипнеться точно а от чи буде мазатись не знаю, думаю буде.
Спробую спочатку на старі полці пульверизатором з розбавленою фарбою, є ще варіант якийсь тонкий ковролін накленїти, (однак будуть проблеми з клеєм і де його купити) Ще шукаю коротку задню праву фару(стоп), знайшов варіант за 90грн/шт. нормальна ціна?
та ладно скіки тої полки... а де б дзінаміки поставив? думаю можна і заштопати(залатати) якшо б дуже заважало класичному стилю, але для того решта машини має бути в ідеальному стані, а так може бути імхо)
Доречі я вже сам почав думати нашо я порізав оригінальну полку) але згадав шо вона вже була порізана, там були круглі отвори, так шо вибору не було)) ну і конструкція у них слабенька (в мене є пару понищених, серед яких мабуть рідна) тому цю я завбачливо укріпив
По всім канонам звуку головне - передні дінамики. Задні - то не є добре. Ззаду можно кинути тільки саб у багажник і того вистачить!