читав шо є файний шрот в Долині біля Стрия, розкажіть яка там зара ситуація, які ціни? можна там знайти шось цікаве для моєї машинки? може хтось ше якісь цікаві місця порадить...
Solaris, все правильно, але біля Львова на Шротах ціни мені не сподобались, "-" те що сам шрот для тебе закритий, не так як у Зх. Європі, а саме про шрот в Долині я чув шо там можна полазити + хотів прокачати свій досвід автостопу. Тому сьогодні їздив стопом в Долину, на шрот. Шрот великий, можна полазити. Ціни: стоп покоцаний 100грн потім були згідні на 50грн, але я його не хтів брати за 13" диски 5 шт покоцані хтіли 1000грн, сидіння 700грн, шкіряні 200$ На мою думку за таку ціну можна у Львові найти деталі + дорога 200км
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=41378&hl= подивись може так само собі покрасиш полку
Ще трошки історії: Отже через пів року після покупки гольфика проявились, проблеми із корозією, тому тато почав ремонт. В результаті ремонт вилився у повну розбірку машини задопомогою перевертача. Після цього тато зайнявся боротьбою із іржею та консервацією (гідроізоляцією) кузова, далі фарбування. Фарбу тато мішав сам, важливо шо машина пофарбована у металік, що ускладнює фарбування. Тому до фарби тато також додавав серебрянку, а потім покривав лаком ( так і фарбують машини в металік - покривають вкінці лаком ). Після цього машина ще кілька разів фарбувалась (підфарбовувалась). Під час ремонту він також виставив правильні кути у двигуні.
після цього машина не створювала багато клопоту: через рік був перемотаний двигун вентилятора від радіатора; в 2006 поміняні два підшипники в передніх колесах, як я вже писав машина походу ще підфарбовувалась, далі я почав все більш активніше включатись в роботу: ми поміняли амортизатори в передніх колесах, глушник, задні пружини, тросики від ручника, шини, чохли на сидіння, резинові килимки(під ними лежать фабричні ворсисті, які більше брудняться), два тижні тому купив б/у оригінальну задню фару, цього літа глобально фарбували кузов (металік):
десь 2 - 3 тому міняли бігунець в трамбльорі, цього року ввдроти, бо деколи таке враження шо машина живе власним життям: то пчихає, то тупить, то літає, але взагалі вона чемна) думаю з карбом тре попрацювати, бо глохне на перехідній температурі коли трошки прогріється, А ше скіки всього треба і хочеться) був би час і можливість... та машина вічна)
нє, я спочатку вирішив спробувати зі звичайним поїздити, GTI на порядок довший, тому можна не розрахувати з бардюрами і ямками
в мене ГТІ стоїть, зачепився тільки раз, і то коли на швидкості.. скільки віддав за такий, якщо не секрет? ще є питання може знаеш, як салонне зеркало знімається,щоб ціле лишилось а то вчьора знімав потолок і на зеркалі застряв
60 гривень + закльопки прийшлось докупити GTI - коштує десь 200 з копійками (17$ - здається оригінал) досвіду розбирати стелю не має, є декілька рисунків в етці
тількишо придбав б/в тросик до капоту, вже досить давніше був встановлений рем комплект гальмівних барабанів а тиждень тому ще додав трішки звуку на перід: