я нічого не хотів різати і не різав, в мене вже стояли динаміки у дверях: я навіть думав шо вони можуть бути фабричні, бо кришки для них були такі досить специфічні, однак та як там все було дуже халявно зроблено, то така думка відпала. тому підібрав такого самого діаметру як ті що були, А ще в нижніх кутах біля лобового скла розмістив пищалки. Цікаво чого на заводі не передбачили місце для динаміків, та як місце під магнітолу виділили. хіба що те що я виділив червоним: Доречі хотів би придбати такий руль як на світлині. .
та ні, просто за домом стояла, хоча й в полі видимості знайшов по Вашому магазині скло за 120грн з підігрівом, хоча моє ще було з легким бронзовим тонуванням (саме скло)
по оригіналу школо йшло прозоре або зеленкувате.. навіть нове можна купувати прозоре або зеленкувате..
швирнули камінь, так як воно було калене, то перетворилось на мозаїку, яка при невеликому зусиллі може розлетітись. і бронзове... (легко затоноване) хтось знає де у Львові можна замовити?
Нормально роблять, недавно лобове міняли, тільки треба буде контролювати щоб салон не замастили, і щоб нормально ущільнювач зі сторони салону проклали. Лобове + робота - 700 грн.
але шось дядько гальмує, нове скло коштує 600грн, якби знати шо то буде на віка, або принаймні шо комусь знову не засверблять руки... і виникла ідея вирізати із звичайного скла (4-5мм) заднє і можливо для міцності і безпеки наклеїти якусь майже прозору тонувальну плівку - має хтось якийсь досвід?
про аварію маршрутки чув? недавно фураз марштуткою.. так ті люди загинули від порізів склом! а все тому шо хтось вилішив зекономити на кальонці!
Чувак! Ця ідея - повний шіт! В ніякі рамки вона не влазить! Уяви собі що ти затянув плівкою звичайне скло не калене, тобі влітає камінь в нього - які краї будуть в обломків скла? Правильно - гострі. А уяви що сила була така що вирвало все скло в салон і попереду камінь і гострі обломки скла хоча і в плівці - плівка тебе врятує?