Не роби того.... В мене брат дуже давно мав Москвіча і заднє скло звичайне було, вилетів звідкись камінь, воно як вальнуло все в салон.... Було літо. Одяг на людях цілий, а МІНІ-уламки скла пролетіли крізь одяг і поранили шкіру. Тільки так зупиняємся, всі виходим з машини, вроді все нормально, і через хвилину часу тільки така кровяра починає валити по штанах, по сорочках.... А потім ті уламки попробуй позбирай по всій машині... Короче - то дурна економія...
Як варіант виріжи(випиляй) з орскла, бачив пару Таврій з подібним девайсом. Недолік-з часом царапається і мутніє.Колись так робили бо то задне скло на дверку було страшним дефіцитом. За просте скло забудь, вкрай небезпечно.
У мене э задне скло з пiдiгрiвом на Г1, але в зборi з задньою лядою. Мiй телефон 80504268719. Телефонуй, домовимось!
дякую усім за поради! вже є ось таке скло і навіть з бронзовим тонуванням) а ще придбав ремкомплект для карбюратора та високовольтні дроти
Пише що йдуть на Volkswagen 0,9 -- 1,8; ->84 з самого початку стояли дроти BERU (може навіть заводські) на них я неспостерігав теплового екрану
цей ремкомплект мені продавець знайшов у якомусь електронному каталозі, основне що мені було потрібно то - головна прокладка (можна було і окремо замовити)
вчора їздив до Андрія (карбюраторника): ремкомплект не знадобився - казав, що у більшості машин дросель в копоті, через поганий бензин, а все решта працює нормально; поміряв компресію - у всіх циліндрах 11 налаштував карбюратор і запалення (статично - при заглушеному двигуні, хоча я читав, що ефективніше налаштовувати запалення, на холостому ході, але поки не маю підстав сумніватись в його компетентності) після цього зникло тупіння при розгоні та хлопки у вихлопній підчас гальмування двигуном казав шо CO2 налаштовувати нема резону, бо дуже залежить від бензину також він помітив, що тяжко вмикається перша передача - зняв якусь коротеньку тягу до КПП видовжив її (була зігнута(фабрично) він молотком вирівняв) - передачі вмикаються краще відпіскоструїв 2 комплекти свічок за все взяв 60 грн також він помітив маленьку тріщинку на кришці трамблера, після нього я придбав нову кришку та бігунець, після цього здається машина стала тихіше працювати в результаті стало добре відчутно, що диск щеплення скользить при великій нагрузці і це буде наступним пунктом програми
Де той майстер знаходиться? З першою передачею в мене така сама фігня,треба зробити... А трамблер де купляв,також ті самі проблеми...
будем бачити по розходу і динаміці, хоча природу шкода, але той майстер казав шо сам собі заміряв і взалежності від палива показники різнились в мене є б\к диск Sachs, який хочу поставити, але тіки тепер пробив по його номерах 056 141 033 (VAG) і 1861 456 308 (Sachs, хоча такого номера нема, але його відповідник мабуть 1861 456 339 ), шо він до пасата 1 і ауді 80 б2, хоча по діаметру 190мм та двигунах (51кв - 70кс) підходить - будем пробувати а чому краще диск + корзина? (це ж майже весь вузол) http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/192/38/ трамблер на базарі автозапчастин на бічній Боткіна (велий базар), недалеко від майстра BERU - 50грн
Дякую! Не пам"ятаєш номер магазину в якому купляв? То цілий трамблер в зборі?,чи тільки описані з/ч до нього?
то тіки кришка, бігунець BERU 35грн номер магазину не дивився, здається на центральний проїзд виходить
ше одна заморочка: заднє скло ми з татом замінили, але є ше така річ як замок до скла (молдинг), то така штука, яка впихається в ущільнювач для шкла і виконує дві функції 1 - розпихає трохи гуму і не дає склу випасти, 2 - естетична (хромована); на жигулях таке є, але з іншим перерізом, в мене запихається у формі стріли зараз машина стоїть без нього і досить нормально все тримається, бо тяжко йшов процес з його монтуванням, і ми того кинулись в той день Отже цікавить: 1. в кого є досвід, чи не підкаже якусь техніку в монтуванні того молдингу 2. в моєї вже хромоване покриття підкоцалось (вже давніше пофарбував на чорно) і хотів би придбати новий, цікавить чи на других гольфах таке є, може хтось знає де продається
1. Намазати цей "молдинг" та місце його установки мильним розчином і повторити або: 2. Просверлити у викрутці дірку у формі розрізу "молдинга", пропхати крізь неї "молдинг", запхати заряджений кінець в ямку на ущільнювачі та провести по кругу, притримуючи його другий кінець рукою. або: 3. Поставити універсальний замок ("молдинг") чорного кольору.