Відповідь: my mk1 пробачте за якість...:-? мій Гольфік тепер з "ресничками" та спортивною решіткою радіатора...8)
Відповідь: my mk1 Тащуся від одиничок. Є щось в них класне. Минулого тижня зустрів в Карпатах німців на першому кабріо. Таке враження, що в Україну він заїхав з конвейєра... ПС. Ravel, на мою думку наклейки з рекламою по боках не пасують твоєму симпатязі. Імхо це японостайлінг минулого століття, що зараз зустрічається у розілах "тюнинг классики и москвичей" рунета. Але це імхо - якщо подобається - вози
Відповідь: my mk1 Якщо побачиш Г1 кабріолета мого друга з Севастополю, то вона теж як тікі що с конвееру.
Відповідь: my mk1 це мабуть червоный дволітровий сабріо Михайла!!! 2scirocco: дякую за пораду,буду мати на увазі
Відповідь: my mk1 Ravel Прікольне точило. Мені подобається. П.С. А кабріолет одиничка - це вобще супер-авто. Але не для нашого клімату. Хіба що літом попонтитись
Відповідь: my mk1 Ravel, треба занижати.. я свого тоже хочу на пружини -40 ставити але поки треба підібрати якісь стойки.. машинка омба!!! туда треба 1,8 ставити адназначьна!! шоб характер відповідав вигляду а скільки важить 1 гольф???
Відповідь: my mk1 знаю, що треба занижати,а якщо просто пружини занижені поставити? вага приблизно 800кг +1