прикольно то шо під сірий колір можна половину оригінальних кольорів піписати з таким підходом як мені оприділили мій сірий в ДАІ
живем один раз.. пішло на покатушках 2 накладки на арки :wacko1: але маю вже нові.. браток мене накручував недавно шоб я собі арки і пороги ГТІшні купив якби вони пішли було би обідно а польське гамно нешкода.. викладу фотки потім недоліків підвіски.. зарахунок того шо зад масло стоїть трохи кренить машину але як тільки так зразу
Может не помочь! Лучше заниженную подвеску, она намного лучше дорогу держит и не будет таких критичных кренов. Просто у самого газ-масло Бильштайн, но пружины штатные при такоей езде крены есть и колесо стремится оторваться от земли. ИМХО - только аммо не помогут.
карочє є обновки за що дякую Мixonoff!!!! дехто бачив мою решітку і знає які там є баги тому вирішим тимчасово повернутись до оригіналу і поставити оригінальну решітку з такими девайсами та пластмаса причіпляється на решітці на зиму на зону де немає радіатора таким чином авто швидше прогрівається значок чорний тому що чорні значки ставились на самій заряженій версії яка називалась Edition ONE ше прикупив собі приборку з тою приборкою яку мені дав Мixonoff зроблю шось сєкасне.. ше купив стабілізатор від гольфа G60.. ну і рулі купив.. доречі КІТ, в мене тепер оригінальна кнопка МОМО тому на шаурмі я тобі покажу шо вона направлена в право а не вперед :P P.S. дуже дякую Михайлу за приборку і за науку.. Михайло це фото для тебе
шось від тоді як почав тут писати попадаються мені всякі штуки прикольні.. прикупив от таку штуку якшо комусь треба шось від стокового вприску пишіть в пп бо буде ставитись шось кастомне..