бліііііііііііііін шо тобі не подобається чювак? тобі хтось забороняє торгувати жирами??? несеш якусь VDub культуру в маси а тебе ше осуджують невідомо за що.. Куліч, ти ж шариш про шо ми з михайлом балакаєм.. просто поки проекту як такого нема нехочу його обховорювати з масами.. стукай в скайп розкажу шо і як бачу в новій машині..
Назар, ти не ображайся! Ти ж знаєш то така українська натура. Завжди всіх жаба давить, що хтось може мати, а я ні... Ну ти поняв про що я. П.с. Я наприклад навпаки радий за тебе, що в тебе є така можливість! Хоча і мені нічого від того нема. Так і тримайся надальше!
блін я поки нехочу його продавати тому ціна стоїть 300 баків а якшо і продавати то комусь в кого машина заслуговує на нього.. твій гольф підпадає під мої критерії тому як сазрєю то свисну тобі!!! ціна буде значно нижча звичайно..
Solaris шо з кришкою багажніка???? ще не продав???? дивись яка тєма, ти мені свою, я тобі свою+трохи бабельця!!!!! від 3дверного гольфа на 5 дверний ця кришка сідає???? якщо таке підходить ти навіть маєш вибір з 2 кришок бага!!!!! яка більше сподобається, ту і візьмеш!!!!
Solaris, Yur всі такі серйозні що навіть пожартувати неможна. Я вдогонку за Кулічом. І жаба мене "нажаль" не давить, немаю такої звички та й жири такі мені не підходять, нажаль, нето авто.
карочє не підтримали тебе то хоч вмій прийняти удар.. смайл там в тебе був якраз такий шо ти жартуєш.. всьо замінаєм тут про пошуки і реалізацію жирів бо хочу щоб як забанять тема нормальна лишилась після мене..
ну вот і фсьо тема далі розвиватись мною небуде тому кому цікаво щось по машині читайте блог або тему на гольф клубі або дзвоніть 80675962200.. ну і фотка на паслєдак