Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? p.s. Зайди на auto.lvivport.com. там є і фотографії, і,ніби не дорого, крім моєї
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? На зовсім файні не претендую, просто файні. Давай 4500 умовнозелених і забирай. В придачу відам амортизатори Коні спорт з пружинами + передні ступиці з тормозами (супорти, диски). От тільки я трошки його до порядку приведу, бо затіяв в салоні косметичний ремонт і дешо ще по дрібницях треба довести до кінця. Тільки попереджаю - без торгу, я тобі при зустрічі сам можу все чесно розказати і показати що йому бракує, прийматимеш рішення. Я особливо на продажі не зациклений, оскільки машина мене цілком влаштовує. Просто є одна тачка, по якій у мене пунктик, і якби продав гольфа, то купив би її Але, повторюю, шо особливо за цим не женуся, тому й торгуватися не вийде. Бензин, звичайно. Повний інжектор, 112 коней. Гальма всі дискові, колеса 205/50/R15, бампера широкі, на багажніку модний великий спойлер, сідушки від Скіроко, руль спортивненький (маленький), ричаг КПП також (вчорочений), мафон Соні мр3 (купований пів року тому) ніби все... Якшо є інтерес, аська 151565029, побазарим
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? та, хто б торгувався -- класна машина... (пошепки) -- я б таку і за 5000 би того... але кент, з яким ми купуємо авто (пршу не кидатись гнилими помідорами -- на двох) -- вперся рогом -- тільки дизель (((((((
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Didry дизель?!!! Хлопаки, ви жартуєте? ти думаєш вони ше живі?! Та то хіба брати третій гольф і то з бундеса гнати!
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? А в мого тата в мерсі мотор на 500 000 км накрився (дизель), при тому що вони лімон виходжують, але це врахуй мерсовський двигун. думайте..., може комусь повезе з дизелем.
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? КУПИЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дизель, 1,6 1986, 5 дв. синьо-сірий.... ААААААААА!!!!!!!! Не знаю, загнали на СТО -- ну там кажуть -- дріб'язок порихтувать, а движок (прийшов солідний мужичок з... трубочкою і видком а-ля Поважний Професор Медицини, обслухав його через ту трубочку, обстукав-обмацав-обнюхав і сказав, що він ще 20 років з таким пробігає). Все, на сьогодні закругляюся -- ідемо з пацанами бухать )))))
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Такий великий і в байки вірить, мій двигут також професор дивився, а реальне фуфло виявилося, я вже не вірю іноді навіть майстрам, але врахуй 1986 рік!
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Мабуть мається на вазі Чорнобиль До речі, питання до всіх, хто робив походи по базарах - по чому нині Сірки (Scirocco) і чи виїзджають вони на базари взагалі?
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? scirocco один продається на сайт тюнінг клубу - 3,7к 87 рік вроді То наш Сплін
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? нууу...(( Я так розумію, пан -- місцевий скептик ))) Ні - на найближчий тиждень не хочу чути ніякого голосу розуму... Ця покупка коштувала мені стільки часу та нервів, що зараз залишилися тільки емоціі -- я в прострації та нірвані ))) Про можливі наслідки (та пошук достойного автосервіса) подумаю завтра )) 4200... з комплектом зимової гуми, півканістрою масла, магнітолою "Піонер", новим запасним масляним фільтром, новими килимками та брелочком GOLF )))) Фотки будуть, єй-єй...
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Ну що ж, мої вітання, новому власнику Гольфа 2. Нехай їздить наперекір всім скептикам. . А що про ті наслідки думати? як дадуть про себе знати - тоді і подумаєш.
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Прийми вітання!!! Як кажуть не такий страшний чорт, як його малюють!!! В мене вже друге авто дизельне і слава Богу проблем, а особливо зимою, не було! Головне заправлятись менш-більш гідною соляркою!!!!
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Проти року нічого, а машини того розу вже як-би старі... :-D
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Може і старі, але всякі нові Міцубісі Карізми сосуть , понюхуючи вихлоп
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Та старий, якщо машина для драгів або для раллі то так, пофік чи стара, лиш би пхнула, а якщо на кожен день, то сам розумєш, що тріскотіння плазмаси, гримання розбитого кузова і розхитані фари, пропускаючі потріскані ущільнювачі, і хрєн його знає коли здохне помпа і генератор. а так ти повністю правий!:mrgreen:
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Фотки (поки що гнусні -- клацнуто поганенькою мобілою, інших поки що нема, а випендриться -- хочеться).
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Насправді -- він класний... і в салоні теж... ну... наступна покупка -- цифровик ))))