Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Фраза -- "У семи няньок -- дитя неприглянуте" -- виправдовує себе на всі сто... Як і та, що про менше треба пить... Виявляється, що "наш" техпаспорт ми з корешем забули в колишнього хазяїна Гольфа... Я думаю, що він у нього, він -- що в мене... Стали шукать -- нема... Довіреності, копії, гарантійка на новий акум -- все є, техпаспорта нема.. "Ти загубив!" -- "Ні, ти!!!". Дзвоню хазяїну, ну, пробач, не треба тільки ржать, ну..чи не пам'ятаєш, як, кому і коли ти його віддавав? Ну, ось ми від нотаріуса, ось сидимо, розплачуємося, доки передаємо, ховаємо в бардачок... ну, а паспорт??? Він "Ща..." -- "Ой, каже, і справді -- він ось тут в мене в гаманці ВАЛЯЄТЬСЯ -- а чого я не віддав???" Це ж добре, що нормальна, порядна людина, а міг би... теоретично... ще баксів 500 наварить... Коротше -- ми тепер ще й попали колиш. хазяїну на пиво+я везу його до себе на базу катати верхи...
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Більше, тільки не з вас. :mrgreen: Міг просто продати документи.
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Так а я ж про що? А нам би потім геморою... поновляти, як втрачені... Та ще й повбивали б одне одного на тему "Хто саме проторчав паспорта???" ))))) Десь від 500 уо доки на 2 Гольф у нас, взнавали ще до покупки, коли малися купити самі доки, а потім пригнати з-за бугра
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Бачу весело Ви його купували. Справді чесна людина виявилася, думаю з наших з клубу всі поступили б так само!