Відповідь: І мій VW Golf Чесно кажучи перший рас таке чую вот наприклад перехідний Б3 там панель і салон від Б4 - то я розумію перехідний а шо в гольфі 2 є від 3 гольфа то хіба в мене пепехідний бо я собі салон від 3 поставив
Відповідь: І мій VW Golf На тій фотці звичайний бампер до Гольф 2 , який можна легко купити в магазині за 50 баксів. І у мене такий, і у Травела. То не перехідний. На гольф 2 ставили 2 вида бамперів. Вузький і широкий. У Тополя вузький, а у нас з Травелом - широкий. А от бампер від тройки вчепити на двойку - то справді цікаво. Фото в студію!
Відповідь: І мій VW Golf Хлопаки, я ще раз подумав - таки не буду ставити широкі бампера. На мою скромну думку через них машина втрачає агресивний вигляд і крім того робиться ефект якогось як на мене "утюга". Проте то звісно тіко моє враження і під мою конкретну машину - я ні в якому випадку не хочу сказати шо у вас це погано дивиться. Задній - класно. Але тоді треба і передній - який портить вигляд, IMHO.
Відповідь: І мій VW Golf симпатична машинка!маловато я людей бачив шоб намагалися тримати гольфи 2 в такому стані.дуже класно.
Відповідь: І мій VW Golf Та реєструвався ще до покупки, тай поставив! А поставити свого ніяк не зберуся!