Пасіки Зубрецькі - дешеві кімнати з вигодами. Потім в вас сідушки ламаються, обшивка салону відривається, всякі пласмаски тра........
тут може наїхати еконагляд або риб охорона (риб охорона має такіж повноваження як еконагляд) це не прікол сам був свідком такого мужик заплатив 800 грн. щоб не складали протокол, Жінка була чужа а після протоколу про порушення громадського порядку до домуму і нароботу приходять листи щоб керівництво знало що ти порушник
Я б не проти, і моя дружина, думаю, теж не проти зі мною покувиркатися, тільки дітей тре на когось лишити... і раманціка
то всьо життя, і рано чи пізно кожен з тим зтикається, ну і в результаті починають складати анекдоти))
а шо до того що вона була чужа? Наведіть якесь джерело де вказано заборону того з "чужою" жінкою. шось попахує розводом зі сторони органів правопорядку.
Суть в тому, що якщо справа набуде розголосу, то взнає все рідна жінка, а так чоловік хотів швидше все зам"яти... Ясно що якщо зі своєю б там хтось був, то можна всіх послати, кажіть кому хочете...