Topol знаєш не треба бити по на болівшому (в нас тут не мед)Подивись як наші УкраЇнські депутати дбають за Україну,плакати хочеться.П.С.працював за бугром і не хочу там на них працювати.Треба свою КраЇну (Піднімати )
Я взагалі то в курсі як у нас. Я не американець. :D І нікого не хотів вдарити по наболівшому а сказав що думаю. А як ср.на криза - то треба зціпити зуби і не плакати бо болить а цінувати то що є. Всюди свої плюси свої мінуси. Я тут тоже півроку без роботи сидів - і нічо, веселий і радісний, як удав.:gamer:
знаєш хочу взяти калаша і зціпити зуби...........,віриш я не плачу, просто хочу нормального відношення ,від нашої влади до УкраЇнців,сорі що не до теми,просто так наболіло
Сиджу вдома - спрацьовує сигналка. Виходжу на вулицю - в мого Поло обдерта вся ліва сторона. Пояснення жіночки, котра так керувала ВАЗ 2106: Їхала собі спокійно, раптово ззаду появився інкасатор з включеною сереною. Я злякалась і крутнула кермо різко вліво. Ремонт потягнув на 32.000 наших дерев'яних, та ще й двері чекав місяць, бо вистукати було неможливо. 80% жінок-водії у Львові - міна з часів другої світової
Я завжди казав що жінка за рульом це зло! Остаточно в цьому переконався роки 3 назад коли жінка здавала взад на своїй Фієсті з фаркопом : і дивлячись в упор на мене на півшвидкості ввалюється в мій бампер, і це при тому що я їй сигналив коли вона була напівдорозі... : Саме тому я не розділяю ентузіазму РоманоПродді сажати дівчину за руль.
Друже, сидіти вона за кермом буде при одній умові- Я з боку буду сидіти, мало того, почеплю собі педалі (може) і руль з аірбеком. ги-ги)))). взагалі-то, як серед чоловіків, так і серед жінок є водії, якими родяться, а є бовдурі, які їздять так як хочуть. я своєю не хвалюсь. але бачу, що вона навіть коли сидить збоку спостерігає за моїми діями і часто запитує, чому так, а не так зробив. і що характерно - безглуздих питань не задає. Цього року, їздили на Світязь(є навіть тема тут про з*їзд.) так рсь - зупинились біля одного магазину. Виїжджає заднім ходом Бабетта на Ауді А6 і дивлячись в дзеркало (я помітив, що вона дуже уважно дивилась!!) прямісінько в*їжджає в Таврію. Мало того, коли вперлась, то ще трохи підсунула її і включивши передачу зі сміхом почала вивертати в перед, прямо в мою машину. Слаіва Богу, що пройшла тіко 2-5 см біля крила, бо я як почав крити її матами, то вона ще раз руля провернула, корова. в мене від того всього ноги похололи і думав, що інфаркт на місці буде. кобила стара