Перелік документів, які повинні бути наявні у працівника ДАІ.Корисним для Вас буде знати, що нагляд за дорожнім рухом здійснюється не абияк за бажанням ДАІ-шників, а для цього встановлюється спеціальний порядок. Такий нагляд здійснюється патрулем для нагляду за дорожнім рухом (ПНР). Відповідно до п.30. Статуту патрульно-постової служби міліції України ПНР є наряд в складі одного або кількох працівників ДАІ, який здійснює контроль за дорожнім рухом та виконанням громадянами правил дорожнього руху шляхом патрулювання на автомобілях, мотоциклах, вертольотах або пішим патрулюванням.Які ж документи повинні бути у ПНР для того, аби він міг вважатися правомочним для несення служби? З цією метою п.39 згаданого Статуту зазначає, що на кожний маршрут патрулювання (пост) складається картка. Вона видається міліціонерам при виході на службу і здаються ними після її закінчення. Для Вас є важливим знати, що в картці маршрутів вказуються: маршрут наряду, його довжина, межі; час несення служби. У кожного міліціонера повинне бути його особисте службове посвідчення. Надзвичайно важливо та корисно запам’ятати, що працівникам ДАІ забороняється несення дорожньо-патрульної служби без: маршрутних карт, схем безпечних місць нагляду за дорожнім рухом, графіків переміщення між конкретними місцями несення служби, страхувальних ременів до табельної зброї.Цікавим для Вас буде довідатися, що у працівника ДАІ, який заступив на патрулювання повинна бути присутня і спеціальна службова книжка. Отже, у Ваших інтересах є вимагати у працівників ДАІ пред’явити для Вашого ознайомлення їхні маршрутні картки та графіки переміщення між конкретними місцями несення служби, не говорячи вже про службові посвідчення, а також і інші документи. Якщо Ви побачити, що дані у цих документах не відповідають обставинам Вашої зупинки – постарайтесь ввічливо вказати на це працівникам міліції та попросіть їх Вас більше не затримувати; інакше Ви сміливо може покликати на допомогу їхніх колег, оскільки Ваші ДАІ-шники займають не патрулюванням, а пошуком засобів до прожиття.
так, ще одна спроба: прошу лінк на конкретний діючий ЗАКОНОДАВЧИЙ АКТ, в якому буде написано що працівник міліції ЗОБОВЯЗАНИЙ показувати Вам МАРШРУТНИЙ ЛИСТ, а не цитати невідомо звідки, написані невідомо ким!
Я щось ніде не побачив, де "чорним по-білому" написано, що "працівник ДАЇ зобовязаний пред"являти" на вимогу громадян документи, які підтверджують право "стояти" саме в цьому місці, а не десь інакше...
а я би хотіла побачити таке чорним на білому. може би тоді крутіше вз... взяла до уваги аргументи двох мє... мєсних хлопців у формах відповідних органів, які о 23.30 в лютому місяці (глупа ніч!) гналися за мною 10 км по дорозі між полями, бо я не зупинила їм на роздоріжжі в безлюдному місці, де з одного боку залізничний насип, а з другого - високі пагорби. Додам, що присвічували вони дорогу своїй "копійці" однією фарою (оскільки друга не працювала). А так, не знаючи конкретного пункту закону, я зупинилася на їхнє ГАРЯЧЕ прохання в найближчому населеному пункті під ліхтарем (після 10 км переслідування на спецсигналах - звукових і світлових, заїжджання мені дороги і вибігання зі смугастою паличкою мені під колеса). Зупинилася і вз... взяла до уваги по повній програмі всі їхні аргументи. Одного не врахувала - може їм справді були потрібні гроші на другу жарівку Але я не взяла того до уваги і не дала їм... Не знаю, чи тепер соромитися, чи їхати шукати тих хлопців... Суть спічю: давайте курити законодавство! Якщо хтось справді знає конкретні положення законів, то подайте, будь ласка, тут - буде корисно для всіх.
в тому то і суть моїх попередніх двох постів - якщо 100-% впевнений в свому пості та ще й знаєш лінк на Законодавсто - відписуйся по темі, так як ще раз наголошу - тема знаходиться в ЮРИДИЧНІЙ ГІЛЦІ. А то понаписують тут всяких своїх і несвоїх домислів, народ цього начитається і буде ото всьо вимагати на дорозі, будучи впевненим що оте все має під собою юридичне підгрунття. І як наслідок отого всього будуть появлятися теми: "Хелп, мене закрили, машину арештували! Шо дєлать, куда бєжать??" і т.д. Без образ.
закон про ДАІ http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1243-06/page 11.4. Працівники ДПС, які заступають у наряд, повинні мати: картку маршруту патрулювання чи поста; У законі не найшов місця що інспектор має показати дорожній лист учаснику на вимогу, але не найшов і протилежне. Є тільки те що він обов"язково мусить його мати (так як і жетон чи посвідчення) якщо знайду це в інших актах - скину. Якщо інспектор не має при собі жетона з номером або посвідчення працівника ДАІ - можна з ним і не говорити (це знають всі, але і в правилах цього немає). так само з дорожнім листом. Якщо все таки складається протокол, то в ньому ви також пишете, що інспектор не пред"явив вам посвідчення на вимогу і не показав дорожнього листа. Якщо немає дорожнього листа - значить інспектор НЕ НА СЛУЖБІ.
Знов заходимо в глухий куток. Давайте почнемо, може, від того, що даєць ПОВИНЕН пред"явити водієві при зупинці. 1. Назвати своє прізвище, ранг і посаду (водій уважненько записує і звіряє подані усно дані з пред"явленим посвідченням). 2. Подати причину зупинки (водій уважненько записує і просить уточнити, згідно з яким розпорядженням, пунктом законодавства чи за якою підозрою його затримано). 3. За той час минає 15 хв. - водій чемно просить скласти протокол про затримання і не отримавши його, від"їжджає в супроводі довгого ніжного погляду співробітника ДАЙ. Чи я добре зрозуміла? Хлопці, давайте по темі! Цікаво ж! Щодня з цим стикаємося...
На Вашу вимогу він зобовязаний предявити: 1. Службове посвідчення 2. Нагрудний жетон 3. Повідомити причину зупинки В даній ситуації він Вам більше нічого незобовязаний
Пропоную зробити кишенькову інструкцію "Як поводитися якщо тебе зупинив Даєць". Щоб її можна було собі роздрукувати і завжди мати при собі.
А це не такий уже жарт, як комусь могло би здаватися... Найбільше нас використовують (найганебнішими способами) тільки через те, що ми не знаємо своїх прав.
Ще один цікавий пункт № 111: 24.3.5. Під час руху з метою зупинення транспортного засобу - учасника дорожнього руху вмикати спеціальні світлові і звукові сигнальні пристрої на патрульному транспортному засобі. Категорично забороняється стояти перед або за зупиненим транспортним засобом, спиною до учасників дорожнього руху та руху транспортних засобів, зупиняти патрульний автомобіль попереду зупиненого транспортного засобу та здійснювати в нічний час зупинення двох і більше транспортних засобів.
Взагалі-то я не жартував, а цілком серйозно. Як я писав, то я теж був у подібній ситуації і тому за то щоб така інструкція існувала.
таких інструкцій в інтернеті--море! http://www.shtrafam-gai.net/shtraf-poedinok.html http://alfisti.org.ua/forum/index.php?showtopic=4966
варто знати таке Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину. Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь. {Офіційне тлумачення положення частини третьої статті 62, відповідно до якого обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, див. в Рішенні Конституційного Суду № 12-рп/2011 від 20.10.2011} У разі скасування вироку суду як неправосудного держава відшкодовує матеріальну і моральну шкоду, завдану безпідставним засудженням. Стаття 63. Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім'ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом. Підозрюваний, обвинувачений чи підсудний має право на захист. Засуджений користується всіма правами людини і громадянина, за винятком обмежень, які визначені законом і встановлені вироком суду. ЗУ про Міліцію ст.11 п.21-1 21-1) зупиняти транспортні засоби лише в разі: порушення правил дорожнього руху водіями; відсутності номерного знака на транспортному засобі або наявності номерного знака, який не відповідає встановленим вимогам, закріплений у не встановленому для цього місці, закритий іншими предметами чи забруднений, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів; наявності ознак, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу; наявності даних, що свідчать про причетність транспортного засобу, його водія, пасажирів або вантажу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, злочину чи адміністративного правопорушення; перебування транспортного засобу в розшуку; наявності даних про використання транспортного засобу з протиправною метою; необхідності опитування водія чи пасажирів про обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди, злочину чи адміністративного правопорушення, свідками якого вони є або могли бути; необхідності залучення водія транспортного засобу для надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або працівникам міліції чи як свідка при оформленні протоколів про адміністративні правопорушення чи матеріалів дорожньо-транспортних пригод; проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб; виконання рішень про обмеження чи заборону руху, прийнятих уповноваженими на це державними органами; якщо спосіб закріплення вантажу на транспортному засобі створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху; порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв. Працівник підрозділу міліції повинен повідомити водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення; { Частину першу статті 11 доповнено пунктом 21-1 згідно із Законом N 3565-VI ( 3565-17 ) від 05.07.2011 }
А мене би цікавило тлумачення ось цього пункту: проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб; Чи хтось скаже, як я маю повірити дайцеві, що у них справді якесь відпрацювання?
Я ще завжди в таких випадках запитую: "А що, є схоже авто в угоні?". Особливо це гарно спрацьовувало, коли їздив на корраді
телефон довіри мав би бути написаний на їхніх службових автівках. Але скільки я туда не звонив - толку ноль - за одно з дайцями гади...